Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Στην κορυφή του Παγκόσμιου υγρού στίβου ο συντοπίτης μας Στέφανος Τζιβόπουλος - Ασημένιοι Σακκαλης και Χατζηγεωργίου

Στην κορυφή του κόσμου ανέβασε τη Γαλανόλευκη ο Πρωταθλητής των Καταδύσεων Τζιβόπουλος Ευάγγελος Στέφανος με καταπληκτική εμφάνιση και νέο ρεκόρ βαθμολογίας στον βατήρα 3μ,στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Masters 25+ που διεξάγεται στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Ο Έλληνας αθλητής από τη Θεσσαλονίκη έκανε ένα ολόκληρο κολυμβητικό κέντρο να μιλάει για την εκπληκτική τεχνική του και για τις άψογες εισόδους του στο νερό. Χαρακτηριστικά λόγια αυτά της ρωσικής και της γερμανικής αποστολής:


-"ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΉΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΤΗΡΑ"


-"Ο ΠΙΟ ΌΜΟΡΦΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΗΣ"



Ο Τζιβόπουλος ζει και γυμνάζεται στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ τα τελευταία 6 χρόνια και την προηγούμενη Εβδομάδα κέρδισε 4 χρυσά μετάλλια στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ με νέο ρεκόρ στις συγχρονισμένες καταδύσεις με τον συναθλητή του Σακκαλή Ηρακλή και ενώ είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί με την Αμερικάνικη ομάδα,αποφάσισε πως η καρδιά του θέλει να κάνει τη χώρα μας περήφανη και χωρίς να σκεφτεί πως η χώρα δε του προσφέρει σχεδόν τίποτα, πήρε την απόφαση να μη κοιτάξει το προσωπικό του όφελος, αλλά τη γαλανόλευκη και όλους τους Έλληνες που αγαπάει πολύ.



"Έχω πολύ αγάπη μέσα μου για τον τόπο μου!Ως περήφανος Έλληνας και Μακεδόνας θα κάνω παν τα ο,τι μπορώ για να κάνω τη Χώρα μου να ακούγεται παντού, χωρίς να ξεχνώ την τεράστια ευγνωμοσύνη, που νιώθω προς τη δεύτερη μου χώρα τις ΗΠΑ.
Στην Ελλάδα έγινα άνθρωπος καλός και έβαλα τις βάσεις μου ως αθλητής, αλλά μέσω των ΗΠΑ αναδείχτηκα ως παγκοσμίου κλάσης αθλητής.
Οι ΗΠΑ μου έχουν προσφέρει αναγνώριση,στήριξη και τη σιγουριά που χρειαζομουν.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ....ΕΙΜΑΙ ΤΌΣΟ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.
ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ.ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

Δεν αγωνίζομαι.μόνο για μένα αλλά για όλους αυτούς που ονειρεύονται και για όλους αυτούς που ξέρουν να αναγνωρίζουν και να ειναι ευγνώμονεςγια ό,τι κατακτούν και τους έχει.χαριστεί απο το Θεό και τη σκληρή δουλειά τους."






Την χρυσή επιτυχία του Τζιβόπουλου, ήρθαν να κάνουν ακόμα πιο λαμπερή, οι Χατζηγεωργίου Γεωργία που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 200 μ ελεύθερο στη κολύμβηση και ο επίσης εκπληκτικός Σακκαλής Ηρακλής, στο βατήρα 1μ ανδρων.

Χατζηγεωργίου και Σακκαλης έδωσαν ένα ρεσιτάλ ποιότητας ο καθένας στο αγώνισμά του και απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως η ελληνική καρδιά χτυπά πιο δυνατά από όλες τις άλλες.





Ο Υπεραθλητής Τζιβόπουλος δήλωσε:


"Αυτά τα δυο παιδιά είναι αδέρφια μου και αξίζουν τα καλύτερα, δεν εχω δει ποτέ τέτοια ψυχή και είμαι περήφανος και για τους δυο, με γέμισαν χαρά και.ευλογία. Αυτοι ειναι Έλληνες".


Ο Τζιβόπουλος τόνισε την στήριξη που έχει απο το Σύλλογό του "Ακαδημία Πολιτισμού και αθλητισμού Φυρίγου" καθώς και από την Ελληνική εκκλησία και την Ελληνική Κοινότητα του Μόντρεαλ. Ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον κύριο Παγώνη, πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας του Μόντρεαλ, τον Αντιπρόεδρο Κ. Βασιλογιάννη, καθως και την Ελληνική Εκκλησία, που μέσω του Πατρός Δημητρίου Αντωνοπούλου, αποτελέσαν το μεγαλύτερο στήριγμα της Ελληνικής ομάδας σε αυτό το Παγκόσμιο αθλητικό θρίαμβο.

Τώρα, οι Τζιβόπουλος, Σακκαλής και Χατζηγεωργίου κοιτάνε τον παγκόσμιο υγρό στίβο ως οι Μάστερς των Μάστερς και έχουν κάθε δικαίωμα να ζητούν και να.διεκδικούν από την πολιτεία, αυτά που θα κάνουν το αθλητικό και πολιτιστικο μέλλον των παιδιών μας
Καρποφόρο,δυναμικό και δημιουργικό.










 
 
 πηγη: promahi-nea.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *