Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Συλλυπητήρια επιστολή του συλλόγου μηχανικών Αλμωπίας για το χαμό του Γιάννη Τσοκόπουλου

Την Τετάρτη 20 Αυγούστου, έφυγε από κοντά μας ο φίλος και συνάδελφος Γιάννης Τσοκόπουλος.

Ως σύλλογος μηχανικών Αλμωπίας εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για τον πρόωρο χαμό του.

Ο Γιάννης ήταν ένας πραγματικός αγωνιστής και αυτό το απέδειξε σε όλες τις πτυχές της ζωής του, ένας συνάδελφος που με αξιοπρέπεια αντιμετώπιζε τόσο τα καλά, όσο και τα άσχημα. Έτσι θα τον θυμόμαστε και έτσι θα κληροδοτούμε τη μνήμη του...

Καλό ταξίδι Γιάννη...

1 comments:

  1. Ησουν ο πιο "πλούσιος" άνθρωπος του κόσμου...Πολύ "πλούσιος"...Τόσο πολύ, που δεν αντέχω σε τόσα πλούτια και θα φύγω...Θα κοιτάξω να...Θα κοιτάξω να γίνω κι εγώ "πλούσιος" σαν και σένα...!

    Σ'ευχαριστώ, που μπορούσες να διαβάζεις πιο βαθιά απ'όλους τους σοφούς....να γελάς πιο πλούσια απ'όλους τους ευτυχισμένους...Να κλαις πιο αληθινά απ'όλους τους λυπημένους...Και να αγαπάς...Να αγαπάς, όπως πρέπει να αγαπηθούν μια μέρα όλοι οι άνθρωποι... !

    Καλή αντάμωση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *