Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

50 έως 80 ευρώ για να δει κάποιος το γραπτό του στις Πανελλαδικές!

Πενήντα ή ακόμη και ογδόντα ευρώ θα πρέπει να πληρώσει κάθε διαγωνιζόμενος των Πανελληνίων Εξετάσεων σε περίπτωση που θέλει να δει πώς βαθμολογήθηκε το γραπτό του. Οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2014 και επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων έχουν αυτό το δικαίωμα, αλλά θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπάγεται το σχολείο στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων που εξετάστηκαν, από 1 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Μαζί με την αίτηση του εξεταζόμενου συνυποβάλλεται σχετικό παράβολο, το οποίο εκδίδεται με διπλότυπο είσπραξης από την αρμόδια ∆ΟΥ στον ΚΑΕ 3743, με ονομασία "παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων". Το παράβολο ορίζεται σε 50 ευρώ για την επίδειξη έως τριών γραπτών δοκιμίων και σε 80 ευρώ για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών.

Η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων θα γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου στη ∆ιεύθυνση που υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις, στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο (ή και παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα του, εφόσον ο υποψήφιος το ζητήσει) και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που θα ανακοινώνεται από τις αντίστοιχες ∆ιευθύνσεις ανάλογα με τον αριθμό των γραπτών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *