Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Κορυφαίες φωτογραφίες: Οι πιο ακραίοι αλπινιστές του πλανήτη (pics & vid)

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες μιας ομάδας αλπινιστών με "καλλιτεχνικές ανησυχίες" (Pics+Vid)





Παρότι οι παρακάτω φωτογραφίες μπορεί να μοιάζουν με αποτέλεσμα επεξεργασίας στο Photoshop, ο φωτογράφος Robert Bösch που ευθύνεται για το τελικό αποτέλεσμα δεν "πείραξε" τίποτα για να πάρει αυτό που ήθελε.

Το μόνο που έκανε ήταν να ακολουθήσει μια ομάδα αλπινιστών στις χιονισμένες Άλπεις και να συνεργαστεί μαζί τους σε ένα καλλιτεχνικό project για λογαριασμό της εταιρείας ορειβατικών προϊόντων, Mammut.

Το εγχείρημα ήταν τολμηρό και άκρως εντυπωσιακό.

Η ομάδα χρησιμοποιώντας υλικά της εταιρείας που την εξόπλισε, έβαλε τα δυνατά της για να επιτύχει τα πιο ακραία κόλπα και σχηματισμούς και να φωτογραφηθεί από τον φακό του Bösch.

Οι τολμηροί αλπινιστές αφιέρωσαν το επίτευγμα τους στον Edward Whymper, τον πρώτο ορειβάτη που σκαρφάλωσε στην κορυφή των Άλπεων 150 χρόνια πριν.
Τα εντυπωσιακά καρέ:



































http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS



Δείτε σε βίντεο το επίτευγμα τους:


http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS



Φωτογραφίες: Robert Bösch
Πηγή: mymodernmet

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *