Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 8/10 τα Ζώδια!


Γενικά: Νιώθεις μια ξαφνική ενέργεια να σε κατακλύζει. Η έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιό σου, κυρίως σε εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο σου δημιουργεί μια μεγάλη δράση που μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα και να σε οδηγήσει σε κάποιες σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου οι οποίες ίσως έχουν ήδη φανεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Το πιο ασήμαντο που μπορείς να κάνεις για να εκτονωθείς είναι να ξεκινήσεις γυμναστική μέχρι το πιο δυναμικό που θα αφορά στο ξεκαθάρισμα μιας σχέσης και γενικά την αλλαγή στρατηγικής και τακτικής σε καίρια θέματα της ζωής σου.
Ερωτικά: Εδώ γίνονται πολλά και διάφορα με επίκεντρο την δική σου αλλαγή και τον επαναπροσδιορισμό κάποιων προσωπικών αξιών οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε μια περισσότερο ποιοτική ζωή, αν φυσικά το επιλέξεις από καρδιάς. Κυρίως με ένα άλλο Κριό, Καρκίνο, Ζυγό η Αιγόκερω θα παιχτεί το παιχνίδι του ξαφνικού και του απρόβλεπτου. Οπότε εκεί μπορεί να βιώσεις και ένα μικρό αποχωρισμό αν τα πράγματα είναι οριακά, χωρίς όμως να αποκλείεις την επανένωση κάτω από νέες συνθήκες.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αντιστέκεσαι πλέον σε καινούργια μηνύματα και καταστάσεις που πιθανόν να σου έχουν δείξει ήδη και την πόρτα της εξόδου από μια δουλειά η οποία δεν σου πηγαίνει αλλά ούτε και σε προοδεύει. Μπορεί στον απέξω κόσμο να φανεί ακραίο αλλά για σένα όχι. 




Γενικά: Ανησυχείς για τα πάντα γιατί νιώθεις μέσα σου μια εσωτερική ένταση η οποία μπορεί να ξεσπάσει σε ψυχοσωματικά και σε διάφορα άλλα προβλήματα σωματικά. Για αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην βλέπεις με υπερβολή το οτιδήποτε γίνεται γύρω σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αφορμές να μιλήσεις πιο άνετα με τον Κριό ή τον Ζυγό και επειδή είναι για σένα σημαντικό δεν θέλεις να το αντιμετωπίσεις με προχειρότητα ή βιασύνη που μπορεί τελικά να κάνει κακό στην ποιότητα της σχέσης σου. Ο Τοξότης συνεχίζει να σε βομβαρδίζει με καινούργια μηνύματα και όχι απαραίτητα ερωτικά γιατί προσπαθεί να κρατήσει μια φιλική σχέση μαζί σου λόγω του ότι δεν θέλει να χαθεί η επικοινωνία σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενδιαφέρεσαι για το πώς μπορείς να ξεκινήσεις κάτι που να μην επιβαρύνει την τωρινή σου δουλειά και πιθανόν αφού γίνει μια διατάραξη των σχέσεών σου, θα φανερωθεί τι θα κάνεις τελικά που θα σου δώσει μια νέα προοπτική.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό μονοπάτι αποφάσεων και δημιουργικών πραγμάτων. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να είναι πλέον πιο έντονο στην ζωή σου θα κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν πολύ ουσιαστικά και πρωτοποριακά ενδιαφέροντα και αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί έχεις ανάγκη από πηγές ανανέωσης.
Ερωτικά: Επειδή ο άνεμος της αλλαγής θα πνεύσει σε όλα τα επίπεδα και θα δεις ότι μπορείς να κινήσεις ακόμα και υποθέσεις δύσκολες ή ξεχασμένες θα κάνεις κάτι πολύ σημαντικό που αφορά είτε τις σπουδές σου, είτε νέα ενδιαφέροντα τα οποία θα μπουν ξαφνικά στην ζωή σου ή ταξίδια τα οποία θα σου καθορίσουν για ένα διάστημα τα μελλοντικά σου βήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακαλύπτεις με ένα ξαφνικό τρόπο τις δυνάμεις σου και αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί μπορεί για αρκετά καιρό να χάθηκες σε δαιδαλώδεις επαφές και κυρίως σε κινήσεις που δεν είχαν και μεγάλη σκοπιμότητα, τώρα όμως θα δεις ότι οι κόποι σου όποιοι και να ήταν θα πιάσουν τόπο.




Γενικά: Έχεις μεγάλη πίεση η οποία δεν είναι απαραίτητα αγχωτική και μπορεί να καταλάβεις με ποιο τρόπο χρειάζεσαι να αναβαθμίσεις την ζωή σου. Η διάλυση κάποιων συμβατικών καταστάσεων μπορεί να σε ανακουφίσει γιατί επιτέλους θα δεις ότι αρκετά κράτησε η ταλαιπωρία σου. Μπορεί να γίνει με ένα βίαιο τρόπο αλλά μερικές φορές για να γίνει αλλαγή χρειάζεται να σπάσεις κι αυγά, για αυτό με κάποιους φίλους ή γνωστούς θα υπάρχει μια έντονη ρήξη.
Ερωτικά: Η προσωπική σου ζωή έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα και εντάσεις. Εκεί που φτάνεις στην πηγή γίνεται κάτι και χάνεις τις ισορροπίες. Κυρίως με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω υπάρχουν εντάσεις που δεν τις περίμενες καν. Με τον Κριό υπάρχει μια ανακατάταξη προσωπικών αξιών μεταξύ σας και πιθανόν για ένα διάστημα να απομακρυνθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια πολύ έντονη περίοδο που άλλοι συνεργάτες φεύγουν και άλλοι μένουν και γενικά μπορεί να ξεμείνεις από άτομα. Αυτό από την μια σίγουρα θα σου φανεί αλλόκοτο και δύσκολο αλλά από την άλλη θα διαπιστώσεις αν φυσικά το αντέξεις και δεν σε πιάσει πανικός ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο.




Γενικά: Είσαι σε μια πολύ καλή φάση όπου θα διεκδικήσεις όλα αυτά που εδώ και πολύ καιρό φοβόσουν μήπως και εκτεθείς. Τώρα θα μιλήσεις και για το θέμα ενός κληρονομικού ακινήτου και θα το λήξεις μια και καλή. Η θετικότητα που θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις θετικά όλες τις δημιουργικές σου ικανότητες.
Ερωτικά: Μόνο με τον Αιγόκερω θα υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή γιατί επιτέλους θα αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και τι είναι αυτό που δεν σου έδινε. Πιθανόν να πάρετε ξεχωριστούς δρόμους αλλά αν κρατήσεις σε καλό επίπεδο την μεταξύ σας σχέση τα πράγματα δεν θα έχουν δύσκολη τροπή. Κατά τα άλλα ο Κριός, Ζυγός, Τοξότης και Υδροχόος είναι πολύ κοντά σου και έτοιμοι να σε στηρίξουν όσο εσύ χρειάζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ιδέες που φοβάσαι να υλοποιήσεις λόγω αδυναμίας και έλλειψης πόρων ή άλλων καταστάσεων τώρα όμως θα ανακαλύψεις ξαφνικά ότι οι δρόμοι ανοίγονται και αυτό σίγουρα θα σου φέρει μια επιτυχία. Και αν δεν σου φέρει σήμερα χρήματα, τουλάχιστον θα καταλάβεις ότι μπήκες πλέον στην τελική ευθεία που θα μπορείς να κερδίζεις περισσότερα.




Γενικά: Είσαι έτοιμος/η να εκραγείς και δεν ξέρεις από τι. Μια περίεργη ενέργεια σε έχει κατακλύσει αλλά νιώθεις ότι δεν μπορείς να την ελέγξεις γιατί συγχρόνως σε δυσκολεύει αλλά και σε βγάζει έξω από τα συνηθισμένα σου καλούπια. Χρειάζεται να το αντιμετωπίσεις όχι με πανικό αλλά με ψυχραιμία και πάνω από όλα με την αποδοχή ότι και να συμβεί αυτό που φοβάσαι, έχεις τα φόντα να το αντιμετωπίσεις.
Ερωτικά: Φίλοι και γνωστοί σε βοηθάνε να αντιμετωπίσεις πρώτα από όλα την μοναχική σου φύση γιατί κάθε λίγο και λιγάκι και σε σχέση να είσαι βρίσκεσαι αντιμέτωπος/η με τον χωρισμό. Αλλά και χωρίς σχέση, μπορεί να συνειδητοποιήσεις τον βαθύτερο σου εαυτό και πιθανόν με την μια να λύσεις κάτι που σε κρατάει δέσμιο/α της μοναξιάς. Κριός, Ζυγός και Σκορπιός σίγουρα σου κάνουν ένα κλικ. Με τον Τοξότη υπάρχει έντονη έλξη αλλά μπορεί να σε διδάσκει και κάποια πράγματα που ίσως δεν αντέχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο εντοπισμός κάποιων θεμάτων που σε καίνε γιατί έχεις ήδη αρχίσει και συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς θα πρέπει να κάνεις, σε κινητοποιεί γιατί δεν θέλεις να μένεις άλλο στο κενό ή σε μια κατάσταση που δεν σου πηγαίνει σε σχέση με τις δυνατότητες σου. Τα νεύρα σου ίσως να είναι στην... τσίτα, επειδή βιώνεις την αδικία από κάποιους συνεργάτες και αυτό να σε κάνει να επαναστατείς.





Γενικά: Η Πανσέληνος μαζί με την έκλειψη που γίνεται στον άξονά σου θα είναι σημαδιακή για σένα γιατί θα κάνεις πράγματα που δεν περίμενες ότι μπορούσες. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες πιθανόν να φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή σου αλλά αν παραμένεις στην αφάνεια ή την αδράνεια το μόνο που καταφέρνεις είναι να συνηγορείς σε μια κατάσταση πολύ αρνητική για σένα. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να ξεκόψεις από κάποιες φιλίες που δεν σε εκφράζουν.
Ερωτικά: Έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις και πετάς όσο μπορείς τα άρρωστα κομμάτια της σχέσης σου γιατί αυτά δεν σε συμφέρουν, ούτε σου κάνουν καλό. Πιθανόν να ξεκαθαρίσεις με τον Αιγόκερω και να δεις βαθιά μέσα σου γιατί δεν υπάρχει πλέον η μεταξύ σας συναισθηματική ροή αλλά και γιατί δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από ένα τρόπο ζωής που δεν σου ταιριάζει. Μάλλον το θέμα είναι καρμικό μεταξύ σας και σίγουρα με ένα τρόπο περίεργο και άτσαλο σε εξελίσσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να δεις κάποια πράγματα που σε απασχολούν μέσα στις συνεργασίες σου και γενικά στον τρόπο που αντιδράς αλλά και χειρίζεσαι όλες τις πληροφορίες που δέχεσαι. Στην φάση αυτή θα προβείς σε σημαντικές αλλαγές, γιατί θα κατανοήσεις τον τρόπο που μπορείς να δημιουργήσεις αυτά που σου χρειάζονται για να ξεχωρίσεις. Μπορεί να σου βγουν ηγετικές τάσεις που υπάρχουν μέσα σου και τελικά να να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες και να διακριθείς.




Γενικά: Βρίσκεσαι στην φάση ανανέωσης και αυτό θα σου δημιουργήσει μια ένταση γιατί δεν θέλεις να αφήσεις κάποια πράγματα να φύγουν μέσα από τα χέρια σου. Οι διατροφικές σου συνήθειες μπορεί να αλλάξουν άρδην και να σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την ενέργειά σου. Οτιδήποτε σε κάνει να ξεκολλήσεις από συνήθειες που δε σου ταιριάζουν θα διαπιστώσεις ότι είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε σημαντική καμπή με ένα Κριό γιατί δεν είναι εύκολο να δεις τι ακριβώς συμβαίνει. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν κάποια μυστικά μεταξύ σας τα οποία χρειάζεται είτε να βγουν στην επιφάνεια για να λυθούν και να φωτιστούν οι διαφορές σας είτε να σταματήσουν με κάποιο τρόπο να ενοχλούν και να παρεμποδίζουν αυτό που υπάρχει μεταξύ σας. Από την άλλη επειδή σε απασχολεί το Λιοντάρι πάρα πολύ και δεν ξέρεις τι να κάνεις πιθανόν να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα γιατί θα υπάρχει μια δύναμη που θα σε σπρώξει να βάλεις είτε ένα τέλος είτε μια νέα αρχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι δεν μπορείς να μένεις με τα χέρια σταυρωμένα και να κλαις την μοίρα σου. Κάτι πρέπει να κάνεις και μάλιστα σύντομα για να γλυτώσεις από αδιέξοδα που πιθανόν σε έχουν κλείσει από παντού. Ευτυχώς όμως υπάρχει μια καθοδήγηση και μια πίεση συγχρόνως που δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις ακόμα και να το θέλεις.




Γενικά: Έχεις ανέβει πολύ ψηλά γιατί διαισθάνεσαι ότι είσαι στον σωστό δρόμο. Όταν βάζεις τις ιδέες σου σε συγχρονισμό με τις πράξεις σου τότε νιώθεις μεγάλη ανεξαρτησία και κυρίως ελευθερία. Για αυτό τώρα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία και να βγεις προς τα έξω και να μιλήσεις αλλά και να έρθεις σε επαφή με την δύναμή σου. Να προσέχεις μόνο την οδήγηση ή το περπάτημά σου γιατί μπορεί να είναι άτσαλο και βιαστικό.
Ερωτικά: Έχεις όλα τα περιθώρια να μιλήσεις, να εξωτερικευτείς αλλά και να βγάλεις την πραγματική σου ουσία. Το καλό είναι ότι έχεις να δώσεις και βρίσκεις συνέχεια αποθέματα ακόμα και σε ένα άτομο που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο μαζί σου. Με τον Κριό θα έχετε εξέλιξη και συνέχεια. Το ίδιο με έναν άλλο Τοξότη ή Υδροχόο αλλά το πιο σημαντικό είναι να βρεις τον εαυτό σου και να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ανησυχείς καθόλου. Ακόμα και χρήματα να μην έχεις νιώθεις ότι από κάπου θα σου έρθουν και δεν αγωνιάς. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα για σένα και τους γύρω σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που αυτή την στιγμή αφορούν κάποια χρέη ή υποχρεώσεις από το παρελθόν σου. Όταν δεν φοβάσαι θα έρθουν και τα χρήματα ή οι ευκαιρίες που θα σε ξεκολλήσουν γιατί θα γίνεις περισσότερο ατρόμητος/η και θα δραστηριοποιηθείς για να πράξεις με ένα πολύ δυναμικό τρόπο.




Γενικά: Γίνεται ένας χαμός αυτή την στιγμή και μέσα σου αλλά και γύρω σου γιατί σου έχουν πέσει πάρα πολλά και δεν μπορείς να ξέρεις προς τα πού θα πας και με ποιο τρόπο θα αντεπεξέλθεις. Αναγνωρίζεις πως είναι απαραίτητο να κάνεις καινούργια πράγματα για να επικοινωνήσεις με τρίτους, αλλά μπορεί να το βρίσκεις αρκετά δύσκολο. Πρόσεξε αυτά που θα πεις γιατί μπορεί να χαρακτηριστείς άσχημα.
Ερωτικά: Πιέζεσαι να αποφασίσεις αν θα πρέπει να μείνεις με τον Κριό ή με τον Ζυγό. Για αυτό θα περάσεις μια δοκιμασία συναισθηματική προκειμένου να καταλήξεις αν πρέπει να κάνεις το βήμα ή όχι. Αν όμως τα γεγονότα σε έχουν προλάβει δηλαδή έχει προβεί το άλλο το άτομο σε ενέργειες για την διακοπή της σχέσης σας δεν χρειάζεται να κάτσεις να κλαις την μοίρα σου γιατί κάπου βαθιά το είχες εντοπίσει και φοβόσουν να το εκφράσεις. Η νέα γνωριμία με έναν ιδιόρρυθμο ή νεώτερο Κριό σίγουρα θα σε βγάλει έξω από τα καλούπια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλά πρόσωπα που εμπλέκονται αυτή την στιγμή στην καριέρα σου και θα πρέπει ένα-ένα να τα αντιμετωπίσεις διαφορετικά γιατί αποτελούν μια ξεχωριστή περίπτωση. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις κάτι καινούργιο, έστω και στην ίδια την δουλειά που είσαι, για να μην νιώθεις ότι έχεις τελματώσει.




Γενικά: Υπάρχουν πολλές ζυμώσεις οι οποίες γιατί γίνονται σε δικά σου πλάνα και αποφάσεις. Η δυναμική αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων που μπορεί να αφορούν μικρά θέματα υγείας ή σχολικής απόδοσης των παιδιών σου θα σου δώσει λύσεις. Μην αφήνεις τίποτε χωρίς να το έχεις περάσει από την κριτική σου σκέψη, γιατί έτσι θα δεις προς τα πού θα κατευθύνεις την ζωή σου.
Ερωτικά: Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ένα Ταύρο ο οποίος παρουσιάζει δείγματα αλλαγής και αυτό σου κάνει πολύ καλό. Αν ο Σκορπιός σε προβληματίζει τώρα θα βρεις τρόπο να διαφοροποιήσεις τα συναισθήματά σου απέναντί του και να ορίσεις εσύ τουλάχιστον τις διαθέσεις και τα κέφια σου. Με τον Ζυγό αν έχετε απομακρυνθεί θα έρθετε κοντά για μια κοινή σας υπόθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μπροστά σου μια επιτυχία την οποία μπορεί ακόμα να μην έχεις αναγνωρίσει αλλά τουλάχιστον νιώθεις τέτοια σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις που με τον τρόπο σου θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων αλλά και του εαυτού σου.




Γενικά: Υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα γιατί βλέπεις ότι χρειάζεται να ξεκινήσεις κάποιες καινούργιες καταστάσεις οι οποίες θα δώσουν μια νέα πνοή στην ζωή σου. Χωρίς να σημαίνει ότι αυτό θα είναι εύκολο γιατί θα έχεις να αντιμετωπίσεις σχέσεις και άτομα που πιθανόν να μην είναι τόσο συμβατικά μαζί σου.
Ερωτικά: Είσαι σε μια φάση με τον Καρκίνο που μπορείτε να επικοινωνείτε καλύτερα και αυτό σε βάζει να συντονίσεις και πάλι τις κοινές σας προσπάθειες για ένα επαγγελματικό θέμα που μπορεί να σας απασχολεί. Ο Κριός μπορεί να βγει ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένεις να σου κάνει ερωτική εξομολόγηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγεις τα φτερά σου με στόχο να κινηθείς και εκτός συνόρων. Αυτό μπορεί να αφορά και άλλη πόλη κι όχι απαραίτητα εξωτερικό. Αν και προς τα εκεί να στραφείς θα έχεις κάποιες ευκαιρίες να μεγαλουργήσεις γιατί έχεις τα φόντα και πάνω από όλα τον δυναμισμό να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *