Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα στα Γιαννιτσά

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, συνελήφθη στα Γιαννιτσά ένας 47χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σουγιάς και διάφορα αντικείμενα και κοσμήματα, τη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, καθώς και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 47χρονος κατά τα χρονικά διαστήματα από την 09.10.2014 το μεσημέρι έως 10.10.2014 το απόγευμα και από 08.09.2014 το βράδυ έως 10.09.2014 το πρωί, αφού διέρρηξε δύο οικίες, προκαλώντας σε αυτές φθορές, στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα και κοσμήματα, τα οποία αποτελούν μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων που βρέθηκε στην κατοχή του. Τα ανωτέρω αντικείμενα αποδόθηκαν στις νόμιμες ιδιοκτήτριες τους.

Σημειώνεται ότι, ο παραπάνω έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *