Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας: Από το Πίνοβο στη Τζένα [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας πραγματοποίησαν συντήρηση του μονοπατιού από την πλατεία του Αετοχωρίου προς τις κορυφές του Πινόβου. Κατά την συντήρηση καθαρίστηκε το μονοπάτι από χόρτα και κλαδιά και ενισχύθηκε η σηματοδότησή του(φωτο).


Οι δραστηριότητες του συλλόγου συνεχίζονται αυτή την Κυριακή 12 Οκτωβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία από το χωριό Νότια στην κορυφή Δοκάρι, η οποία ενώνει το όρος Πίνοβο και το όρος Τζένα.


Επίσης στις 17-18 και 19 Οκτωβρίου ο σύλλογος πραγματοποιεί εξόρμηση για τα μέλη και τους φίλους του στο Bansko της Βουλγαρίας.
Η τιμή κατά άτομο είναι 100 ευρώ και περιλαμβάνει την μεταφορά από Αριδαία στο Bansko και επιστροφή καθώς και τη διαμονή σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων με πρωινό.

Τηλέφωνα για πληροφορίες:

Ιωαννίδης Ισίδωρος: 6976979137
Μυλωνας Αλέξανδρος: 6945425524
 
 



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *