Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ημερίδα με θέμα: «EARLY CHILDHOOD CARE – Παροχή Εναλλακτικών Προσχολικών Υπηρεσιών» στη Φλώρινα

Το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες διοργανώνει την Παρασκευή 14/11/2014 και ώρα 13.00 Ενημερωτική Ημερίδα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Φλώρινας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το έργο «EARLY CHILDHOOD CARE – Παροχή Εναλλακτικών Προσχολικών Υπηρεσιών». Στόχος του έργου είναι η εκπαίδευση των γονέων και η παροχή προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε παιδιά 0 έως 12 ετών που κατοικούν σε απομονωμένες και αγροτικές περιοχές στους νομούς Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών και Φλώρινας.


Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του IPA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ- ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2007-2013».

Εταίροι του έργου είναι φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού και συγκεκριμένα:

  • — Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου St. Kliment Ohridski– Bitola
  • Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες
  • — LIFESTART- Growing and learning together
  • Consulting and research for early child development-ECD-COR
  • Όμιλος UNESCO Σερρών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *