Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών και στην Σχολή Χορού

Με νέα καλλιτεχνική διεύθυνση και σε νέους χώρους «ανοίγει τις πύλες του» για την φετινή περίοδο το -ιστορικό πλέον- Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών για τους παλαιούς και νέους σπουδαστές του, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης του καλλιτεχνικού προσωπικού του.

Έτσι λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, το οποίο εδώ και 35 χρόνια προσφέρει τα μέγιστα στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας, θα αρχίσει να λειτουργεί από την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μάχης Κυπραίου και στελεχωμένο από έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές. 

Οι νέες εγκαταστάσεις του Ωδείου βρίσκονται σε ανακαινισμένο κτίριο του πρώην διοικητηρίου της ΙΙ Μεραρχίας, στη διεύθυνση Παναγιωτάκη 13, περιοχή «Τσαλί» Γιαννιτσών. 

Έτσι λοιπόν το Ωδείο μας θα προσφέρει και φέτος τις εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές του υπηρεσίες, στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας και με νέες μειώσεις στα δίδακτρα των σπουδαστών του διατηρεί τον κοινωνικό του χαρακτήρα με στόχο να αγκαλιάσει την κοινωνία φέρνοντας μικρούς και μεγάλους κοντά στη μουσική.

Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο και για την φετινή χρονιά θα λειτουργήσει με όλες τις ειδικότητες: Πιάνο-αρμόνιο, κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα, βιολί, βυζαντινή μουσική, φλάουτο, χάλκινα πνευστά, παραδοσιακά, ακκορντεόν, Ανώτερα θεωρητικά Ευρωπαϊκής μουσικής, μουσική αγωγή για προσχολικές ηλικίες, τραγούδι, μονωδία κ.λ.π.

Λειτουργία της Σχολής Χορού

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι στο παραπάνω πλαίσιο και στον ίδιο χώρο θα ξεκινήσει και η λειτουργία της Σχολής Χορού, υπό την Διεύθυνση της Δασκάλας Χορού, Γεσθημανής Τουρούτογλου. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, Δ/νση: Παναγιωτάκη 13, 58100, Γιαννιτσά Πέλλας. Τηλ. 2382024434. Email: odeio@depag.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *