Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η γιορτινή ποδηλατάδα του «ΠΕΖΗ.ΛΑΤΟΥ» Σκύδρας

Βραδινή ποδηλατοπεραντζάδα στους κεντρικούς, εμπορικούςδρόμους της πόλης της Σκύδρας πρόκειται να πραγματοποιήσει η εθελοντική κίνηση πεζοπορίας, ποδηλασίας «ΠΕΖΗ.ΛΑΤΟΣ» Σκύδρας.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, 22 Δεκεμβρίου 2014, κι ώρα 7μ.μ., με σημείο συγκέντρωσης, εκκίνησης και τερματισμού το Δημαρχείο, η ποδηλατοπομπή θα διατρέξει τις διακλαδώσεις του εμπορικού κέντρου της πόλης, συμμετέχοντας, κατά κάποιο τρόπο, στο γιορτινό γαϊτανάκι των ημερών.

Η συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου είναι ελεύθερη κι ευπρόσδεκτη. Με την προϋπόθεση όμως, ότι ο καθένας έχει την προσωπική κι αποκλειστική ευθύνη της προστασίας του και της τήρησης των κανόνων της ασφαλούς οδήγησης και της σωστής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς.

Απαραίτητη, βεβαίως, είναι η χρήση των φώτων, όπως κι ο φωσφορίζων τεχνικός κι ενδυματολογικός εξοπλισμός.

Ας μη ξεχνάμε, φυσικά, το πρωτεύον και βασικό: κάνουμε το κέφι και τη γυμναστική μας, αλλά με προσοχή κι ασφάλεια, ώστε να μην κινδυνεύουμε εμείς και οι γύρω μας.Όσοι πιστοί, λοιπόν, προστρέξατε! Τηλ/νο επικοινωνίας:2381088184,(απογευματινές ώρες).Ευχόμαστε καλούς, ανοιχτούς δρόμους κι ευτυχισμένες γιορτές σ ́όλους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *