Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Διαιτητών Νομού Πέλλας και Δικηγόρων Έδεσσας στις 22/12

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο του Νομού Πέλλας ότι ο Σύνδεσμος Επισήμων Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πέλλας σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων
Ν. Πέλλας διοργανώνει ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων του Συνδέσμου Διαιτητών και του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας στις 22/12/14 και ώρα 15:00. Τιμή εισιτηρίου 1 Ευρώ.

Τα έσοδα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα θα διατεθούν για τους τραυματίες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον Νομό μας.

Προσκαλούμε τους λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του τόπου μας ποδοσφαιριστές,προπονητές,παράγοντες και συναδέλφους διαιτητές να δώσουν βρωντερό παρόν στο αγώνα βοηθόντας με την παρουσία τους.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *