Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Δεσμεύτηκαν οι Βουλευτές για την Τουριστική ΑΕ στην Έδεσσα

Χθες, 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Έδεσσας με αφορμή την επικείμενη Γενική Συνέλευση της Τουριστικής ΑΕ, με την συμμετοχή του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, των Βουλευτών κ. Γιάννη Σηφάκη, κ. Χρήστο Σμια και κα. Θεοδώρα Τζάκρη, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων των εργαζομένων.

Στην σύσκεψη δεσμεύτηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές να αναλάβουν οι ίδιοι όλες τις νομοθετικές πρωτοβουλίες εντός του επόμενου μήνα, προκειμένου αφενός να μεταφερθεί το χρέος της εταιρείας στο χρέος της γενικής κυβέρνησης και αφετέρου να διασφαλιστεί η εργασιακή αποκατάσταση των υπαλλήλων της επιχείρησης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *