Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Σε ποιες περιοχές της Μακεδονίας είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.


Στο νομό Πέλλας, αναγκαίες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Κερασιάς, μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, στο δημοτικό επαρχιακό δίκτυο του νομού και στη δημοτική ενότητα Βεγορίτιδας του δήμου Έδεσσας, συμπεριλαμβανομένων της επαρχιακής οδού Άρνισσας- χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, του ορεινού και επαρχιακού δικτύου δημοτικής ενότητας Αριδαίας και Εξαπλάτανου δήμου Αλμωπίας, για τη διαδρομή από τοπική κοινότητα Φούστανης- όρια Ν. Κιλκίς.

Στο νομό Φλώρινας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Φλώρινας– Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 20ο χλμ. έως το 30ο χλμ. και Καστοριάς- Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από 18ο μέχρι 28ο χλμ. Στο υπόλοιπο Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στο νομό Γρεβενών, στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στον νομό Καστοριάς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18o χλμ. έως το 28ο χλμ. Στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στον νομό Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά, όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Στον νομό Κιλκίς, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας- Μεγ. Λειβαδιών.

Στον νομό Ημαθίας, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην παλαιά εθνική οδό Θεσ/νίκης- Βέροιας- Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από το 91,4 χλμ έως το 98,3 χλμ, στην επαρχιακή οδό Βέροιας- χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, από το 20ο μέχρι το 26ο χλμ.

Στον νομό Χαλκιδικής, απαιτείται η χρήση αλυσίδων στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ιερισσού (Αρναία- Ταξιάρχης), και τις επαρχιακές οδούς Βαρβάρας- Ολυμπιάδας, Καρυών- Δάφνης Αγ. Όρους.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *