Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Οι δημοφιλέστερες ερωτήσεις στη Google για το 2014

Η Google μας αποκαλύπτει τις δημοφιλέστερες ερωτήσεις για το 2014 που της υπέβαλαν χρήστες, χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης της. 

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως οι ερωτήσεις που ξεκινούσαν με “how” ήταν αυτές που επικράτησαν με διαφορά από ερωτήσεις του τύπου “where”, “why”, “who” και “what”. Η ερώτηση που τέθηκε περισσότερο από κάθε άλλη ήταν “what is love”, η οποία τέθηκε 5 φορές περισσότερο από τη δεύτερη “what is science”. Η πιο δημοφιλής ερώτηση σχετικά με δραστηριότητα ήταν “how to kiss”. Όσο για ερωτήσεις τύπου “when” το Πάσχα είχε την τιμητική του με το “when is Easter” να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, μπροστά από το “when is Halloween”. Στις ερωτήσεις σχετικές με τοποθεσίες επικράτησε η “where am I” ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε η “where is Sochi”, η πόλη όπου διοργανώθηκαν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα όλα τα δεδομένα ΕΔΩ .




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *