Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός δυστυχήματος που συνέβη εχθές το βράδυ στο 47ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας. 

Τα τέσσερα άτομα κατευθύνονταν προς τη Θεσσαλονίκη με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κράσπεδο.

Από την σύγκρουση αυτή, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 18χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου, ενώ ο 24χρονος συνοδηγός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, τραυματισμένος βαριά. Τα δυο άτομα που βρίσκονταν στις πίσω θέσεις το οχήματος είναι τραυματισμένα ελαφρά.

Στοιχεία για τα αίτια της εκτροπής του οχήματος δεν υπάρχουν ακόμη.


thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *