Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ξεχωριστή εταιρία για audio και video από τη Sony

Μετά τις δηλώσεις του Kaz Hirai στο Reuters, έρχεται η Wall Street Journal να επιβεβαιώσει μία ακόμα κίνηση της Sony. Η εταιρία θα διασπαστεί και ότι έχει να κάνει με audio και video θα εντάσσεται σε θυγατρική της Sony. Διαχωρίζοντας τις εταιρίες, η Sony πιστεύει πως κάθε θυγατρική θα μπορεί να επικεντρωθεί στα δικά της κέρδη, ενώ η ίδια θα επικεντρωθεί στα δυνατά της σημεία, όπως ταινίες, μουσική, video games και αισθητήρες καμερών.

O Hirai πιστεύει πως από τις ταινίες μπορεί να προκύψει κέρδος της τάξης των $4.2 δισεκατομμυρίων, αντισταθμίζοντας τις πρόσφατες απώλειες, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης των τομέων της τηλεόρασης και των smartphones σε άλλη εταιρία.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *