Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Εκλογές και Γενική Συνέλευση στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, καλεί τα μέλη του συλλόγου σε τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας.


Θέματα της Γενικής Συνέλευσης:

1. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίο


Υπενθυμίζεται ότι στη Γενική Συνέλευση έχουν το δικαίωμα να μετέχουν ΜΟΝΟ τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Τα νέα μέλη που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν είναι αυτά που γράφηκαν έως 30-11-2014.

Οι συνδρομές των παλαιών μελών θα εισπράττονται και το Σάββατο από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία των μελών η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.



Με τιμή 
Το ΔΣ του Συλλόγου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *