Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

ΚΠ Όραμα - Ομιλία στην Αριδαία με θέμα: «Προγράμματα Πρωτογενούς Πρόληψης στον Παιδικό Σταθμό, στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό»

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Προγράμματα Πρωτογενούς Πρόληψης στον Παιδικό Σταθμό, στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό» με εισηγήτριες τις: Δέσποινα Γεωργιάδου, Βρεφονηπιοκόμος - 2ος Παιδικός Σταθμός Χρύσας- Τσακώνων, Κούλα Πολατίδου - 1ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας, Μαρία Καλαϊτζίδου - Τμήμα Ένταξης 4ο Δημοτικό Αριδαίας, Ανθούλα Τσορτανίδου και Έφη Γεωργιάδου - Νηπιαγωγείο Χρύσας- Τσακώνων, Μαρία Αζωράκου και Μάλαμα Νικολαϊδου - Δημοτικό Σχολείο Χρύσας, Τσακώνων, Ροδωνιάς.


Υπεύθυνη της δράσης: Τερζή Φωτεινή, Κοινωνική Λειτουργός. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810-51174 ή να επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.grΣτους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *