Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Lollipop για Samsung Galaxy Note 4 και Note 3

Δύο εβδομάδες πριν την ανακοίνωση της νέας της ναυαρχίδας, η Samsung ξεκίνησε να διαθέτει το Android 5.0 Lollipop στις Note συσκευές. Το Galaxy Note 4 με τον Exynos επεξεργαστή, ξεκίνησε να λαμβάνει το update από την αρχή της εβδομάδας, ενώ από σήμερα ξεκίνησε και η έκδοση με το Snapdragon επεξεργαστή. Υπάρχουν ήδη αναφορές για αναβάθμιση του SM-N910F μοντέλου στη Γερμανία μέσω Kies, ενώ το OTA update θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Η LTE έκδοση του Note 3 (SM-N9005) επίσης παίρνει από σήμερα το update, δύο εβδομάδες μετά τη βασική έκδοση του μοντέλου. Η αναβάθμιση του Galaxy Note 2 δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά έχει ανακοινωθεί από τη Samsung, εντυπωσιακή κίνηση για ένα μοντέλο του 2012. Μπορείτε πάντα να ελέγξετε αν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για το δικό σας τηλέφωνο από Settings > About Phone > Software Update για OTA update ή μέσω του Samsung Kies από τον υπολογιστή σας.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *