Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Φοιτητές οχυρώθηκαν στη Νομική Σχολή κατά της χούντας (Σαν Σήμερα 25/3)

1973 3.000 φοιτητές οχυρώθηκαν στη Νομική Σχολή της Αθήνας και διαδήλωσαν από την ταράτσα με συνθήματα κατά της χούντας.

1963 στην Ινδία, ο Νεχρού αρνήθηκε να αναγνωρίσει τη συνθήκη για τα σύνορα Κίνας-Πακιστάν.

1994 αποχώρησαν οι τελευταίοι Αμερικανοί στρατιώτες από τη Σομαλία, μετά από 15 μήνες παραμονής τους στη χώρα στο πλαίσιο ειρηνευτικής αποστολής, που όμως κηλιδώθηκε από συγκρούσεις και έκτροπα.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 25/3
1942 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και πιανίστας, γνωστή και ως "Βασίλισσα της SoulAretha Franklin (Aretha Louise Franklin) γεννήθηκε στο Μέμφις του Τενεσί. Ήταν η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που το όνομα της γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame (1987). Έχει κερδίσει συνολικά δεκαοκτώ βραβεία Grammy και έχει είκοσι Νο1 επιτυχίες στο Billboard R&B Singles Chart. Δημοφιλή τραγούδια της: "Respect", "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Chain of Fools", "Think", "Rock Steady" κ.α.

1947 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και πιανίστας Elton John (Reginald Kenneth Dwight) γεννήθηκε στο Πίνερ του Λονδίνου. Θεωρείται ένας από τους πιο εμπορικούς τραγουδιστές, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 255 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Έχει κερδίσει έξι βραβεία Grammy και το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1994. Δημοφιλή τραγούδια του: "Rocket Man", "Crocodile Rock", "Candle in the Wind", "Don't Let the Sun Go Down on Me", "I'm Still Standing" κ.α.


Αθλητισμός 25/3
25/3/2003 Ο 22χρονος Ισπανός Fernando Alonso γίνεται ο νεώτερος πιλότος που κερδίζει σε αγώνα Φόρμουλα 1 τερματίζοντας πρώτος στο Ουγγρικό Grand Prix

25/3/2000 Πεθαίνει σε ηλικία 65 ετών από καρκίνο ο σέρφερ Jack Haley, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην χρυσή εποχή του αθλήματος από το 1940 έως το 1960

25/3/2000 Στον αγώνα Μαρούσι-Πανιώνιος για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ ο Τζον Κόρφας του Αμαρουσίου ισοφαρίζει το ρεκόρ των 360 συμμετοχών του Παναγιώτη Φασούλα στην Α1. Στις 5/4/2000 θα περάσει στην πρώτη θέση με 361 συμμετοχές

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *