Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Σύλληψη 35χρονου για ληστείες σε δύο καταστήματα των Γιαννιτσών

Εξιχνιάστηκαν μέσα σε λίγες ώρες, μετά από άμεσες και στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 2 κλοπές–διαρρήξεις σε καταστήματα στα Γιαννιτσά, που έγιναν χθες (14-3-2015) τα ξημερώματα.

Για την υπόθεση συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας 35χρονος και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι χθες τα ξημερώματα, ο 35χρονος διέρρηξε, μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, 2 καταστήματα εμπορίας υποδημάτων και ενδυμάτων στα Γιαννιτσά και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και διάφορα εμπορεύματα η αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 1.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων, ενώ οι φθορές που προκλήθηκαν στα καταστήματα ανέρχονται στο ποσό των 1.300 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 35χρονου εντοπίστηκε το σύνολο των αφαιρεθέντων αντικειμένων και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *