Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Έρχεται το Android 5.1

Η αναβάθμιση του Android σε 5.1, προσδίδει στο Lollipop σταθερότητα και επιδόσεις, αλλά προσθέτει και μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά. 

Πλέον θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τις δύο SIM κάρτες σε smartphones τα οποία είναι dual-SIM. Με το Device Protection, η χαμένη ή κλεμμένη συσκευή σας θα παραμένει κλειδωμένη μέχρι να κάνετε sign-in με το Google λογαριασμό σας, έστω και αν κάποιος έχει επιστρέψει το τηλέφωνο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο στα περισσότερα Android τηλέφωνα και tablets που θα έχουν προεγκατεστημένο το Android 5.1, ενώ θα λειτουργεί και τα Nexus 6 και Nexus 9. Επιπροσθέτως, το smartphone σας θα διαθέτει πλέον High Definition ποιότητα στις κλήσεις μεταξύ συμβατών συσκευών με Android 5.1.

Μερικές από τις μικρές βελτιώσεις που ξεχωρίζουν είναι η ικανότητα σύνδεσης σε Wi-Fi δίκτυα και η διαχείριση των συζευγμένων Bluetooth συσκευών, απευθείας από τα Quick Settings.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *