Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Παράσταση διαμαρτυρίας του Δήμου Αλμωπίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Με συντριπτική πλειοψηφία και με τις ψήφους της αντιπολίτευσης πάρθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για την ενοικίαση λεωφορείων, ώστε Δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς και πολίτες να κατευθυνθούν στην Θεσσαλονίκη στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, για να διαμαρτυρηθούν για την αποψίλωση υπηρεσιών που βιώνει η Αλμωπία. 

Την πρόταση για την δυναμική αυτή κινητοποίηση έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Χρήστος Χουρσόγλου. Την πρόταση του στήριξε και ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, αν και δεν είχε διάθεση να αναλάβει δυναμικές πρωτοβουλίες για αυτό το θέμα όπως φάνηκε και από τις τοποθετήσεις του στο προηγούμενο Δημοτικό συμβούλιο αλλά και στη σύσκεψη στο Διοικητήριο στην Έδεσσα. 

Φαίνεται λοιπόν πως η δημοτική αρχή αποφασίζει να αλλάξει στάση και να επιλέξει μια πιο δυναμική παρέμβαση, επενδύοντας στο ότι το ζήτημα μπορεί να επιλυθεί πέρα από τα όρια του νομού, καθώς πλέον είναι ευθύνη του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα να αλλάξει την απόφαση του για μεταφορά υπαλλήλων από τη Διεύθυνση Γεωργίας της Αριδαίας στην Έδεσσα.



info:meapopsi

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *