Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο δολοφονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Νέα τροπή στην υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη δίνει τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, o κ. Μπούκας άφησε ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο δολοφονίας του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

Όπως είπε ο κ. Μπούκας, μια από τις πιθανές εκδοχές είναι η αυτοκτονία, ωστόσο, όπως είπε δεν μπορούν να αποκλειστούν και άλλες.

Ο κ. Μπούκας ανέφερε επίσης ότι αναμένει να λάβει από την αστυνομία το αποδεικτικό υλικό, το οποίο εκτιμά ότι θα είναι πιο αναλυτικό και αποκάλυψε ότι η οικογένεια θα υποβάλει μήνυση κατά των υβριστών του 20χρονου σπουδαστή.

Να σημειωθεί ότι στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία και θα δείξουν εάν ο 20χρονος είχε κάνει λήψη φαρμάκων πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ο εργαστηριακός έλεγχος στα ρούχα και το υπόλοιπο υλικό από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.



news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *