Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

IALMOPIA LIVE: Εκλογές και Γενική Συνέλευση Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σήμερα Κυριακή 01/03, διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας τακτική
εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, όπου έγινε απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Τοπική Ηλεκτρονική Εφημερίδα του ialmopia, παραβρέθηκε στην Εύξεινο Λέσχη και σας παραθέτει το πλούσιο φωτορεπορτάζ, καθώς και τα εκλογικά αποτελέσματα.


Πρόεδρος: Ελένη Κωνσταντινίδου 

Αντιπρόεδρος: Κώστας Ιγνατίδης 

Ταμίας: Φρόσω Παπαδοπούλου 

Γραμματέας: Ελευθερία Ζαφειρίου 

Μέλη: Χρήστος Χατζηγιαννίδης, Πέτρος Δεκος, Σάββας Ευσταθίου 

Αναπλ. Μέλος: Γιώργος Κικίδης



Το νέο Δ.Σ. θα ήθελε να εκφράσει σε όλα τα μέλη του που συμμετείχαν στην διαδικασία, τις θερμές του ευχαριστίες και να δεσμευτεί πως θα συνεχίσει αδιάκοπα το σπουδαίο έργο της Ευξείνου Λέσχης τόσο σε πολιτιστικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο αδιάκοπα και με αμείωτο ρυθμό.


Δείτε φωτογραφίες από την εκλογική διαδικασία:








































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *