Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Δείτε το επικό TV Spot του Mortal Kombat X (vid)

Δεν είναι συνηθισμένο ένα trailer ή διαφημιστικό για παιχνίδι να είναι τόσο άρτια εκτελεσμένο ώστε
ανεβάζει κατακόρυφα το hype για την κυκλοφορία του. Το TV Spot του Mortal Kombat X, με τους ήχους του Chop Suey όμως είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόκειται για τον καρπό της συνεργασίας της NetherRealm με τους ανεπανάληπτους System of A Down, καθώς ο μπασίστας τους, Shavo Odadjian, επιμελήθηκε την σκηνοθεσία του. 

Το Mortal Kombat X κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου για τα PC, PS4, Xbox One, Android και iOS(Mobile έκδοση), ενώ οι last-gen εκδόσεις(PS3/Xbox 360) αναμένονται αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Απλά σας αφήνουμε να το απολαύσετε.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *