Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με Ποντιακούς και Προσφυγικούς Συλλόγους ενόψει των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Ευρεία συνάντηση για τον έγκαιρο και άρτιο προγραμματισμό των επίσημων εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι Ποντιακών και Προσφυγικών Συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του κ. Θεοδωρίδη για συνεργασία και συμμετοχή στις εκδηλώσεις. 

Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα, προκειμένου ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων να είναι ουσιαστικός και οι εκδηλώσεις να προσλάβουν παλλαϊκό χαρακτήρα, με την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή των συλλόγων και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης «η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων είναι σημαντική για απότιση φόρου τιμής αλλά και για την ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινότητας».  
Στους περισσότερους συλλόγους υπήρξαν αλλαγές στη σύνθεση των διοικητικών συμβουλίων και ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε «καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο των νέων διοικήσεων».

 

Πιθανότερη ημερομηνία πραγματοποίησης των επίσημων εκδηλώσεων είναι η Κυριακή 24 Μαΐου 2015 ενώ, σύμφωνα με την παράδοση που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Έδεσσα, έδρα της Π.Ε. Πέλλας. 

Η επόμενη συνάντηση για τον καθορισμό του επίσημου προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πέλλας, την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρα 13.00 το μεσημέρι (5ος όροφος, Διοικητήριο). Παρακαλούνται οι ποντιακοί και προσφυγικοί σύλλογοι, καθώς επίσης και όσοι άλλοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην επιτυχία των επίσημων εκδηλώσεων, να παραβρεθούν με εκπρόσωπό τους στη συνάντηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *