Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

IALMOPIA LIVE: Επιμορφωτική ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας στο Δασάκι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Παράλληλα με την εθελοντική δράση Let's Do It Almopia πραγματοποιήθηκε στο Δασάκι Αριδαίας ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας.

Οι πυροσβέστες Χρήστος Κατσαρός και Ανέστης Κατερίνης ενημέρωσαν μικρούς και μεγάλους εθελοντές για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση πυρκαγιάς. Ειδικά οι λιλιπούτειοι ακροατές, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα, συμμετέχοντας ενεργά στην παρουσίαση.

Την παράσταση έκλεψε όπως ήταν αναμενόμενο το μεγάλο πυροσβεστικό όχημα, με τους μικρούς εθελοντές να...απαιτούν να ηχήσει η σειρήνα του. Φυσικά, οι πυροσβέστες δεν τους χάλασαν το χατήρι.

Δείτε παρακάτω εικόνες από την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας.
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *