Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ο Άρης Λουτρακίου στην Α1 Κατηγορία - Κέρδισε στα πέναλτι τον Φίλιππο Σταυροδρομίου

Με συναρπαστικό τρόπο κρίθηκε η άνοδος στην Α1 Κατηγορία, καθώς η ομάδα του Άρη Λουτρακίου επιβλήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι του Φίλιππου Σταυροδρομίου, στον αγώνα που έγινε στο στάδιο της Έδεσσας.

Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ σε κανονική διάρκεια και παράταση, όμως με τους δύο τερματοφύλακες σε εξαιρετική ημέρα αυτό δεν συνέβη. Το 0-0 οδήγησε τους παίκτες στη ''ρώσικη ρουλέτα'', κι εκεί ο Άρης Λουτρακίου αποδείχθηκε ένα κλικ ψυχραιμότερος, κερδίζοντας με σκορ 5-4.

Η διαδικασία των πέναλτι. Το πρώτο χτυπήθηκε από τον Φίλιππο Σταυροδρομίου

0 – 1 Γιόφτσης
1 – 1 Βασιλόπουλος
1 – 2 Λαγογένης
Σπρίτος απόκρουση
1 – 3 Γιόντσης Π.
2 – 3 Μήτσκας
2 – 4 Σταυρίδης
3 – 4 Νάνος
Γεωργιάδης απόκρουση
4 – 4 Κυριακίδης
Λάσκα άουτ
5 – 4 Δύος


Κατά συνέπεια, μετά τον Α.Σ. Πρόμαχοι, άλλη μια ομάδα της Αλμωπίας θα αγωνίζεται του χρόνου στα ''σαλόνια'' της Α1 Κατηγορίας.



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *