Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Εκδήλωση για τον ''Μαρμαρωμένο Βασιλιά'' στην Π.Ε. Πέλλας

Εκδήλωση για τον Άγιο Ιωάννη τον Γ΄ - Δούκας Βατάτζης (ο επονομαζόμενος Μαρμαρωμένος Βασιλιάς) θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (πρώην Νομαρχία) το Σάββατο, 23 Μαΐου και ώρα 20:00.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: 

  • Ομιλία για το βίο του Αγίου από τον κ. Σαρσάκη Ιωάννη, Στρατιωτικό 
  • Θεατρική παράσταση με θέμα «Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς» από τη θεατρική ομάδα ΕΡΑΣ. Θ.Ε. “Το θέατρον” 
  • Τραγούδια από τα μέλη της παιδικής και νεανικής χορωδίας της Έδεσσας με τίτλο “θα ΄ρθεις σαν αστραπή” από το Κέντρο Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης (καλλιτεχνική Διεύθυνση Ιωάννης Γκουράνης) 

Διοργανωτές της Εκδήλωσης είναι: η Ενωμένη Ρωμηοσύνη, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, η Δημοτική Ενότητα Έδεσσας και η Εφημερίδα «Εδεσσαϊκή». 


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *