Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Διακήρυξη διαγωνισμού για την αποκατάσταση βλαβών στις γεωτρήσεις και τα αντλιοστάσια της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας Ν. Πέλλας, γνωστοποιεί ότι στις 10/06/2015, ημέρα Τετάρτη και στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας στο Νέο Δημαρχείο Αριδαίας (Πλατεία Αγγ. Γάτσου 1) θα γίνει Πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2015» προϋπολογισμού δημοπρατουμένων εργασιών 73.800,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Η υποβολή της προσφοράς θα γίνει με «Μειοδοσία στο ποσοστό οφέλους απολογιστικών εργασιών» του άρθρου 9 του Ν. 3669/08 στις τιμές του τιμολογίου της μελέτης με αριθ. 6/2015.

΄Ωρα έναρξης της επίδοσης προσφορών ορίζεται η 10.00΄ και ώρα λήξης αποδοχής προσφορών από την επιτροπή ορίζεται η 10.30΄. 

Σε περίπτωση αναβολής του διαγωνισμού για οποιοδήποτε λόγο αυτός θα επαναληφθεί στις 17/06/2015 την ίδια ημέρα και ώρα και στον ίδιο τόπο.


Στην δημοπρασία θα γίνουν δεκτές:

Εργοληπτικές επιχειρήσεις: 

α. Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στις τάξεις: 

Α1, ή Α2 ή 1η τάξη, για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚ/ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ 

β. Εγγεγραμμένες στα Νομαρχιακά Μητρώα (εμπειροτέχνες) για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚ/ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ για ποσό ίσο ή μεγαλύτερο από 60.000,00 € ΗΛΕΚ/ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ (ποσό από τον προϋπολογισμού του έργου χωρίς ΦΠΑ).

Επιθυμητή η πιστοποίηση των παραπάνω επιχειρήσεων κατά ISO 9001:2000 ή νεώτερο.

Κατά τη δημοπρασία οι εργοληπτικές επιχειρήσεις θα καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/86 για το ανεκτέλεστο τμήμα των εργολαβιών τους, την έδρα της επιχείρησης και αποδεικτικό ενημερότητας για χρέη προς το Δημόσιο.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 2% επί του προϋπολογισμού του έργου (προ ΦΠΑ), δηλαδή σε 1200,00 € και θα απευθύνεται προς την Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

Η δαπάνη για την κατασκευή του έργου θα καλυφθεί από ίδια έσοδα. 

Πληροφορίες δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας (τηλ. 2384024590).




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *