Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Αγάθη Μακρίδου: Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες για την αναδιοργάνωση της δημοκρατικής παράταξης

Η τραγικότητα στην οποία έχει περιέλθει η χώρα είναι γνωστή. Πλέον ο χρόνος κυλάει αντίστροφα με καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία. Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός κι η ελπίδα χάθηκε κάπου στον δρόμο. Άραγε ποιες είναι οι προθέσεις της σημερινής συγκυβέρνησης; Δυστυχώς ουδείς γνωρίζει. Αυτό που παραδέχεται και αναγνωρίζει πλέον κάθε πολίτης είναι το γνωστό ρητό «κάθε πέρσι και καλύτερα». 

Είμαστε θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου. Βγαίνουν λίστες με δημοσιογράφους που λαδόνονταν από το ΔΝΤ χωρίς παρέμβαση εισαγγελέα, η κ. Κωνσταντοπούλου (ως η απόλυτος μονάρχης που αποφασίζει και διατάζει) χαρακτηρίζει απαράδεκτη την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος και την στέλνει πίσω στον διοικητή της και κατασπαταλά το χρήμα των φορολογουμένων στις εξορμήσεις της ανά τον κοσμό και σε διαφημίσεις της παρωδίας της, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται χωρίς κανείς να γνωρίζει τι διαπραγματεύεται η κυβέρνηση, τα μέτρα που καλούνται να πάρουν είναι της τάξης των 5 δις ενώ το mail Χαρδούβελη προέβλεπε μόλις 900 εκατομμύρια και τέλος δεν μπορούν να ελέγξουν την εσωτερική αντιπολίτευση που έχει αναπτυχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

Προχώρησαν στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το δημόσιο χρέος από το 2010 και μετά. Γιατί δεν ερευνούν και πριν το 2010 όπου υπήρξε διπλασιασμός χρέους την διετία 2007-2008; Γιατί δεν ερευνούν αυτήν την διετία που φορτώθηκαν στις πλάτες του λαού επιπλέον 157 δις; Και με ποιο θράσσος έκαναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν άνθρωπο που είχε επιτελικό ρόλο στον διπλασιασμό του χρέους , διογκώνοντας το πελατειακό κράτος;

Αγαπητέ συμπολίτη, καταλαβαίνεις πόσο και πως σε κορόιδεψαν. Με ποιον τρόπο σου έριξαν «στάχτη στα μάτια». 

Γι’αυτόν τον λόγο καλώ κάθε δημοκρατικό πολίτη του νομού Πέλλας να συμμετάσχει στην προσπάθεια μετασχηματισμού και αναδιοργάνωσης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, η οποία ήταν η μόνη που προεκλογικά είπε την αλήθεια , η μόνη που αγωνίστηκε για το συμφέρον της πατρίδας ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους. Τα λάθη ήταν πολλά, η αυτοκριτική όμως έγινε. Προχωράμε μπροστά με νέα αρχηγό και με γνώμονα τον πολίτη. Σας καλώ να είστε δίπλα μου για την ανάδειξη των προβλημάτων του νομού μας και την εξεύρεση λύσεων στα δίκαια αιτήματα όλων των κοινωνικών ομάδων του νομού μας. 


Μακρίδου Αγάθη

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *