Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Τα σεμεδάκια της γιαγιάς έγιναν γκράφιτι! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δαντέλες της γιαγιάς και σεμεδάκια γέμισαν τα εγκαταλελειμμένα σπίτια και τους δρόμους της Βαρσοβίας όταν μια νεαρή street artist, γνωστή με το όνομα NeSpoon, αποφάσισε να χαρίσει λίγη «παράδοση» εκεί που δεν την περιμένει κανείς.



Ερειπωμένα σπίτια, ραγισμένοι τοίχοι, σπασμένα πεζοδρόμια, το μουντό μπετόν ακόμα και κορμοί δέντρων μετατρέπονται σε έργα τέχνης στα χέρια της νεαρής ζωγράφου από την Πολωνία.


Επηρεασμένη από τις παραδοσιακές δαντέλες της γιαγιάς, η NeSpoon παρουσιάζει μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης όλα πλήρως ενσωματωμένα στο φυσικό τοπίο και στο αστικό περιβάλλον.



«Η τέχνη μου είναι κάτι σαν ''δημόσια κοσμήματα''. Τα κοσμήματα κάνουν τους ανθρώπους να δείχνουν όμορφοι, έτσι και η τέχνη μου έχει τον ίδιο στόχο. Να δείχνουν οι δημόσιοι χώροι ομορφότεροι. Θα ήθελα όποιος ανακαλύπτει τα σχέδια μου εκεί έξω, έστω και για λίγο να χαμογελάει και να αισθάνεται λίγο καλύτερα» δήλωσε.






Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *