Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Με αφορμή την 14η Ιουνίου ως Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, η ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ θα ήθελε να δώσει το μήνυμα, για την ενίσχυση της σκέψης της εθελοντικής αιμοδοσίας και τα οφέλη που προκύπτουν από την πράξη αυτή προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα ότι με την εθελοντική αιμοδοσία με ελάχιστο από το χρόνο μας, μπορούμε να σώσουμε ανθρώπινες ζωές.

Με μόνη σκέψη την προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε έναν Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Αλμωπίας, διότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.

Για μας η ηθική επιβράβευση και η χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο, αποτελούν την μοναδική κινητήριο δύναμη των Εθελοντών Αιμοδοτών.



Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *