Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Νέα παράταση στη ρύθμιση ληξιπρόσθεσμων οφειλών προς το Δήμο Αλμωπίας

Παρατείνεται μέχρι τις 26/6/2015 η υπαγωγή σε ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών με ευνοϊκούς όρους.

Ο Δήμος Αλμωπίας καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στο ταμείο του Δήμου για να ενημερωθούν για την τακτοποίηση των οφειλών τους και να τους χορηγηθεί δημοτική ενημερότητα, η οποία είναι πλέον απαραίτητη για τη λήψη άδειας χρήσης άρδευσης, κοινόχρηστων χώρων κ.τ.λ.

Μέσα σ’ ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, αυτή η ρύθμιση δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να πληρώσουν τις οφειλές τους με ευνοϊκούς όρους.

Επισημαίνεται ότι μετά το τέλος της ρύθμισης, στις 26/6/2015 δεν θα είναι δυνατή η έκδοση άδειας χρήσης νερού άρδευσης, με ότι αυτό συνεπάγεται.



Ο Αντιδήμαρχος

Γιώργος Τσιμτσιρίδης


Δήμος Αλμωπίας

Γραφείο Τύπου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *