Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Μουσική βραδιά στη Σκύδρα

Μια μουσική βραδιά, μαγική κι ονειρεμένη υπόσχονται, για όλους, οι συντελεστές της καλλιτεχνικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται στην ανοιχτωσιά της πλατείας Σαφραμπόλεως (παλιό ΚΤΕΛ) Σκύδρας, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, κι ώρα 9μ.μ.

Διοργανωτής είναι ο Δήμος Σκύδρας, μέσω του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.), με συντονιστή τον Θεόδωρο Αντωνιάδη (τηλ/νο επικοινωνίας 6974661506).

Συμμετέχουν: η Φιλαρμονική Σκύδρας και χορωδιακά σχήματα συλλόγων της περιοχής.

Αφορμή, η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής που για πρακτικούς λόγους θα γιορταστεί μια μέρα αργότερα. Σκοπός, η αναγνώριση και η διάδοση της μουσικής ως μέσου έκφρασης και ψυχαγωγίας. 

Εύθυμες, νοσταλγικές, παρεΐστικες μελωδίες και τραγούδια θα ηχήσουν και θα ευφράνουν τις καρδιές κάνοντας τη σκυδραϊκή καλοκαιρινή νύχτα να κυλήσει δροσερά κι ευχάριστα.

Εμπρός, λοιπόν, να τιμήσουμε τους πρωταγωνιστές της μουσικής γιορτής και να συνδιασκεδάσουμε αναφωνώντας:Avanti maestro!



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *