Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Σκύδρας

Τέσσερα εκπαιδευτικά προγράμματα βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Σκύδρας, ενώ άλλα τέσσερα έχουν ολοκληρωθεί. 

Στην πρώτη περίπτωση ανήκουν τα εξής:

1)Εικαστικό εργαστήρι.

2)Εκμάθηση γραφής BRAILLE σε άτομα με προβλήματα όρασης.

3)Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

4)Αγροτική επιχειρηματικότητα – Marketing αγροτικών προϊόντων (δύο τμήματα).


Τα προγράμματα που ολοκληρώθηκαν είναι:

1)Νέες τεχνολογίες στην τρίτη ηλικία.

2)Αρχιτεκτονική κήπων.

3)Γερμανικά για τον τουρισμό.

4)Αγγλικά για το χώρο εργασίας.




Τόπος διεξαγωγής, κατά τις απογευματινές ώρες, είναι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας. Κάθε πρόγραμμα διαρκεί 25 ή 50 ώρες, αναλόγως του αντικειμένου του, με εγγεγραμμένους 20 εκπαιδευόμενους. Παρέχεται στους ενήλικες, δωρεάν, βασική ή συμπληρωματική κατάρτιση.

Τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης έχουν απήχηση στους συμπολίτες μας και καλό θα είναι το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων να συνεχίσει τη χρηματοδότησή τους.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *