Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Χαμός με τα σκίτσα του Αρκά στο facebook - Ανέστειλε τη λειτουργία της σελίδας του χθες, για να την επαναφέρει σήμερα με μήνυμα ''Ζούμε σε άγριους, επικίνδυνους καιρούς '' (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η σελίδα του Aρκά στο Facebook σταμάτησε να ανεβάζει αναρτήσεις προσωρινά μετά από φραστική επίθεση που δέχθηκε για σκίτσα του που κρίθηκαν από κάποιους αντικυβερνητικά.

Λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι, η σελίδα άλλαξε φωτογραφία εξωφύλλου και προφίλ και ακολούθησε μια ανάρτηση περί επαναλειτουργίας της σελίδας. Σημειώνει πως η διακοπή λειτουργίας έγινε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.


Ακολούθησε το παρακάτω σκίτσο


Ακολουθεί η νέα φωτογραφία στο εξώφυλλο της σελίδας.




Τι συνέβη χθες με τη σελίδα του Αρκά στο Facebook ;

Κάποια από τα σκίτσα που δημιούργησε ο περίφημος Αρκάς και ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και απειλών από όσους θεώρησαν ότι... πολεμάει την κυβέρνηση.

Στο επίμαχο σκίτσο εμφανίζεται ένας άντρας που λέει: «Εχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα».


Οι αντιδράσεις και οι απειλές φαίνεται πως ήταν τόσο έντονες που η επίσημη σελίδα του στο Facebook διέκοψε κάθε ανάρτηση. Έγραφε χαρακτηριστικά: «Με εντολή του Αρκά η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεωτέρας. Ο διαχειριστής». Σε άλλη ανάρτηση ο διαχειριστής έκανε λόγο για πολιτική βαρβαρότητα. Τα επίμαχα σκίτσα και σχόλια έχουν σβηστεί, όμως ήδη στα social media είχαν φουντώσει οι αντιδράσεις για την επίθεση που δέχθηκε η σελίδα του σκιτσογράφου.


Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, πήρε ανοικτά θέση υπέρ του Αρκά, τον οποίο χαρακτρήρισε «κορυφαίο».


Ο Αρκάς είναι κορυφαίος. Όσοι τον κατηγόρησαν για "χρηματισμό",κάνουν λάθος.Η σάτιρα κρίνει τα πάντα. Δεν χρειάζεται κατήγορους η προστάτες.


Bέβαια, υπάρχει και η εκτίμηση ή πληροφορία που μεταφέρει ο Αλέξανδρος Χαρούλης πως ο διαχειριστής πείραζε τα σκίτσα και κυρίως τις «ατάκες» του Αρκά στα επίμαχα σκίτσα που δημοσιεύονταν στις σελίδες εδώ και αρκετές μέρες βέβαια...



Σε κάθε περίπτωση η σελίδα έχει περισσότερους από 348.000 φίλους και συστηματικά αναρτά παλαιότερα και νέα σκίτσα του Αρκά. Eχει μεγάλη αλληλεπίδραση λόγω των πολλών Ελλήνων που παρακολουθούν στενά τη δουλειά του Αρκά και είναι δύσκολο να μην γνώριζε ο ίδιος την ύπαρξη της σελίδας.




Μερικά από τα σκίτσα του Αρκά που ίσως...ενόχλησαν κάποιους....





Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *