Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Μεγάλη συμμετοχή στο Φ.Ο.Α. Summer Camp 2015 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεκίνησε τη Δευτέρα (22/6) και θα συνεχιστεί για ολόκληρη την εβδομάδα το ΦΟΑ Summer Camp 2015 στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας.

Πλήθος αγοριών και κοριτσιών παρουσιάστηκαν με όρεξη για να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από τους προπονητές του Φ.Ο.Αριδαίας αλλά και να διασκεδάσουν με το αγαπημένο τους άθλημα. 

Το κεντρικό μήνυμα του καμπ είναι "ΟΧΙ στον εκφοβισμό ΝΑΙ στον αθλητισμό", το οποίο και αναγράφεται στα μπλουζάκια που θα πάρουν ως ενθύμιο όλοι οι συμμετέχοντες.

Το ΦΟΑ Summer Camp 2015 θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (27/6) στις 10:30 το πρωί με διαγωνιστικά παιχνίδια και με ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες με θέματα όπως τον εκφοβισμό στην παιδική ηλικία και τη σημασία της σωστής διατροφής.




















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *