Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Aνακαλύφθηκε η ομηρική πόλη Άργισσα (Σαν σήμερα 26/7)

1957ανακαλύφθηκε κοντά στη Λάρισα η ομηρική πόλη Άργισσα, ηλικίας 5000 χρόνων.

1974Σχηματίζεται από τον Κώστα Καραμανλή η κυβέρνηση «εθνικής ενότητας». Δε μετέχουν ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και οι εκπρόσωποι της Αριστεράς.

1993άρχισε το 60 Παμμακεδονικό Συνέδριο στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή των Μακεδονικών Ενώσεων απ’ όλο τον κόσμο.








Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Moυσική 26/7
1949Ο Βρετανός ντράμερ Roger Taylor (Roger Meddows-Taylor) γεννήθηκε στο Dersingham του Norfolk. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Queen από το 1969. Έγραψε επίσης μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος όπως τα "Radio Ga Ga", "A Kind of Magic", "The Invisible Man" και "These Are the Days of Our Lives". Θεωρείται ένας από σημαντικότερους ντράμερ της rock και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως οι Eric Clapton,Roger WatersRobert PlantPhil CollinsFoo FightersSteve Vai κ.α. Το 2001 το όνομα του μαζί με των υπόλοιπων μελών του συγκροτήματος Queenγράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.
1990Ο κιμπορντίστας του συγκροτήματος Grateful DeadBrent Mydland (1952-1990) απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών στο σπίτι του στο Λαφαγιέτ της Καλιφόρνια από υπερβολική δόση ηρωίνης. Η θέση του κιμπορντίστα στο συγκεκριμένο συγκρότημα θεωρείται καταραμένη. Το 1979 είχε αντικαταστήσει τον Keith Godchaux, ο οποίος είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με την μηχανή του. Αφού το 1973 ο Godchauxείχε αντικαταστήσει τον Pigpen McKiernan ο οποίος είχε πεθάνει από αιμορραγία στο στομάχι.

Αθλητισμός 26/7
26/7/2009Ο Alberto Contador σιγουρεύει τον δεύτερό του θρίαμβο στο Tour de France, και μαζί με τον Miguel Indurain, γίνεται ο δεύτερος Ισπανός που κερδίζει τον αγώνα πάνω από μία φορά. Με αυτή την τέταρτή του νίκη σε Grand Tour, ο Contador φτάνει τον Toni Rominger στην 10η θέση της συνολικής κατάταξης.

26/7/2009Η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών του Κώστα Μίσσα κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket κάτω των 20 ετών που ολοκληρώνεται στη Ρόδο νικώντας στον μεγάλο τελικό την Γαλλία με 90-85. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Ισπανία που κέρδισε στον μικρό τελικό την Ιταλία με 75-72.


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *