Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Επίθεση σε Λαφαζάνη από αγανακτισμένους πολίτες στην πυρκαγιά στον Καρέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Φραστική επίθεση από κατοίκους του Καρέα δέχτηκε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος πήγε να παρακολουθήσει την κατάσβεση της φωτιάς στην περιοχή.



Οι κάτοικοι εκνευρισμένοι από την παρουσία του υπουργού αλλά και από την έλλειψη του κρατικού μηχανισμού τον πλησίασαν και τον παρότρυναν να φύγει. Άλλοι μέσα στον εκνευρισμό τους του φώναζαν «αν θέλεις να μείνεις, βγάλε το σακάκι κι έλα να βοηθήσεις».

Οι κάτοικοι συνέχισαν: «Τι είναι αυτό που κάνεις; Μικροπολιτική; Τι θες εδώ; Να σηκωθείς να φύγεις. Αν θέλεις, βγάλε το σακάκι και έλα να βοηθήσεις. Πάρε κουβάδες και έλα».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης προσπάθησε να τους ηρεμήσει και μετά από λίγη ώρα αποχώρησε από το σημείο.


newpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *