Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

IALMOPIA LIVE: Ομιλία του Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη για το δημοψήφισμα στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη συμμετοχή αρκετών πολιτών της Αριδαίας πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, 2 Ιουλίου, το βράδυ, η ομιλία του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πέλλας Γιάννη Σηφάκη, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης της Αριδαίας.


Ο Βουλευτής της περιοχής μας εξέφρασε τις απόψεις του πάνω στο φλέγον ζήτημα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, στηρίζοντας την επιλογή του ΟΧΙ. Αφού παρουσίασε το χρονικό των διαπραγματεύσεων αλλά και της απόφασης της Κυβέρνησης να προσφύγει στη γνώμη του ελληνικού λαού, εξήγησε στους παρευρισκόμενους τα θετικά της επιλογής του ΟΧΙ, με γνώμονα το συμφέρον της χώρας, του νομού Πέλλας και ιδιαίτερα της Αλμωπίας.

Η ομιλία του κυρίου Σηφάκη πραγματοποιήθηκε χωρίς τυμπανοκρουσίες, σε κλίμα ψυχραιμίας αλλά και σκεπτικισμού, μιας και στην πλατεία της Αριδαίας, αν και υπήρχε αρκετός κόσμος, επικρατούσε μια αμήχανη ησυχία. Είναι φανερό πως οι πολίτες σκέφτονται ήδη την ετυμηγορία της Κυριακής και τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας.

Δείτε αποσπάσματα της ομιλίας του Γιάννη Σηφάκη στα ακόλουθα ΒΙΝΤΕΟ



ΕΙΚΟΝΕΣ
















ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *