Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 10/8 τα Ζώδια!


Γενικά
Από τη στιγμή που ο Άρης «μετακόμισε» στον Λέοντα μπορείς κι εσύ να αφοσιωθείς περισσότερο σε αυτά που αγαπάς και σε γεμίζουν. Ακόμη θα σου είναι πιο εύκολο να «περάσεις» τις απόψεις σου, χωρίς ισχυρές αντιστάσεις, αφού θα το κάνεις στο σωστό timing. Πάντως, αν έχεις παιδί ενδέχεται να ανησυχήσεις από κάποιες εξελίξεις στη ζωή του.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είσοδος του Άρη στον Λέοντα θα αναπτερώσει το ηθικό σου, ρίχνοντας σε σε... νέες περιπέτειες! Όμως τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι η Αφροδίτη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι πιο σταθερό κι «αγαπησιάρικο».


Γενικά
Ο Άρης «παραβιάζει» την οικογενειακή σου γαλήνη και σε κάνει να νιώθεις σαν... θηρίο στο κλουβί! Ένα «επείγον περιστατικό» στο σπίτι σου μπορεί να σε αναστατώσει, παράλληλα όμως θα σου δώσει την δυνατότητα να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να προχωρήσεις σε τεχνικές ή οικοδομικές εργασίες.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε «τυραννά» με κύματα ευαισθησίας και δεν θέλει και πολύ για να... σε πιάσουν τα κλάματα! Παράλληλα όμως αν είσαι μόνος ή μόνη θα σου δώσει την ευκαιρία να χωθείς σε μια ζεστή κι ίσως «παντοτινή» αγκαλιά.


Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σου και σε κάποιες περιπτώσεις «απαιτεί» την άμεση και δυναμική αντίδραση σου, είτε πρόκειται για «παρείσακτους» που αναζητούν τον... μάστορα τους, είτε για μια βλάβη ή ένα τεχνικό πρόβλημα που παρεμποδίζει την επικοινωνία σου. Παράλληλα όμως μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή.

Ερωτικά
Μια συνάντηση ή επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου μπορεί να σε συγκινήσει και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον σου. Παράλληλα όμως, κάποιος/α σου... επιτίθεται, μην έχοντας άλλο τρόπο να δείξει το πόσο ενδιαφέρεται για σένα!


Γενικά
Μια περίοδος δράσης αλλά και εντάσεων ολοκληρώθηκε και πλέον καλείσαι να επικεντρωθείς σε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Ο Άρης σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα επιπλέον έσοδο ή να λύσεις «μια κι έξω» κάποιο θέμα σου αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να... σπείρει στο διάβα σου άτομα που επίσης διεκδικούν μέρος των κεκτημένων σου.

Ερωτικά
Η αγκαλιά που αναζητάς βρίσκεται στην... απόλυτη διάθεση σου, είτε πρόκειται για «τον άνθρωπο σου», είτε για μια νέα γνωριμία, που φαίνεται να συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που σε γοητεύουν. Προχώρα, το σύμπαν είναι μαζί σου!


Γενικά
Ξεκινά μια περίοδος σημαντικών αποφάσεων και βέβαια υπεύθυνος για αυτό είναι ο Άρης στο ζώδιο σου. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να βιώσεις μοναδικές ή πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Παράλληλα όμως είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι εντάσεις, αφού κάποιοι θα θεωρήσουν ότι θίγονται από τις πρωτοβουλίες σου.

Ερωτικά
Ώρα για... δράση κι αν είσαι μόνος ή μόνη μπορείς να ξεκινήσεις από μια παλιά σου γνωριμία, δίνοντας της μια νέα δυναμική. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση πρόσεξε περισσότερο την συμπεριφορά σου, μήπως «μαζί με τα ξερά, κάψεις και τα χλωρά»!


Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου σε θέματα που αφορούν είτε στην δουλειά σου, είτε στην υγεία σου. Και το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ακόμη κι αν συμβεί κάτι ανησυχητικό δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.
Ίσως μάλιστα σου δώσει την αφορμή για να υλοποιήσεις σχέδια που μέχρι χθες παρέμεναν στο συρτάρι.

Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να ξαναθυμηθείς τα παλιά και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Πρόσεξε όμως μήπως αυτή η συναισθηματική παλινδρόμηση σε εγκλωβίσει τελικά ανάμεσα στο... χθες και το σήμερα!



Γενικά
Ο Άρης ενδέχεται να προκαλέσει εντάσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τα οποία είτε χρειάζονται άμεση συμπαράσταση -και μέχρι εδώ καλά- είτε... μπλέκονται στην προσωπική σου ζωή, φέρνοντας την άνω-κάτω! Παράλληλα όμως μπορεί να σε... συναρπάσει με μια νέα γνωριμία ή μέσα από την συμμετοχή σου σε συλλογικές δράσεις

Ερωτικά
Ρόδα είναι και γυρίζει... Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση ζωή σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα «κλασικό» ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα είναι υπό διεκδίκηση και οι κατακτήσεις διαδέχονται τις... ατυχίες ή το αντίστροφο!


Γενικά
Μπαίνεις σε μια περίοδο, όπου «μετράει το αποτέλεσμα» και θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες είτε για να πετύχεις κάποιον σημαντικό στόχο, είτε για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Κι επειδή ο Άρης... λατρεύει το αγωνιστικό πνεύμα αλλά και τις συγκρούσεις, θα σου τα δώσει και τα δύο, ίσως μάλιστα σε... μεγάλες δόσεις!

Ερωτικά
Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και... αποκλειστικότητας είναι από τους πλέον αγαπημένους σου κι είσαι πολύ κοντά στον να τον ζήσεις! Αν έχεις πραγματικά τη διάθεση σε περιμένουν μοναδικές στιγμές, είτε με τον άνθρωπο σου, είτε με μια νέα γνωριμία.


Γενικά
Μια διαμάχη μεταξύ συγγενών ή ένα σχετικά σοβαρό ζήτημα που απασχολεί έναν «δικό σου» άνθρωπο μπορεί να ταράξει την καθημερινότητα σου αλλά μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να... χαλάσεις τον κόσμο αφού τα πράγματα σύντομα θα ηρεμήσουν. Πέρα από όλα αυτά όμως μπορείς να «χρησιμοποιήσεις» την ενέργεια του Άρη για να εντρυφήσεις στη γνώση.

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή μπορεί να «ανθίσει» ξαφνικά αν ταξιδεύεις ή βρίσκεσαι σε διακοπές. Αλλά ακόμη κι αν είσαι «εντός των τειχών» ίσως έχεις την ευκαιρία να φιλοξενήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που έχεις να δεις καιρό.


Γενικά
Ο Άρης σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο στην οικονομική σου πολιτική κι ίσως σε πρώτη φάση θελήσεις να «κυνηγήσεις» ένα μεγάλο κέρδος. Ακόμη όμως κι αν πετύχεις τον στόχο σου, φρόντισε να... σταματήσεις έγκαιρα, αφού η τύχη σου μπορεί να «γυρίσει» απότομα. Στον αντίποδα ίσως χρειαστεί να δώσεις μια μάχη για τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά
Η έμφαση πέφτει κυρίως στην σεξουαλική σου ζωή, όπου μπορεί να βιώσεις έντονες ή πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Ωστόσο αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία καλό είναι να «τσεκάρεις» τον/την παρτενέρ σου, μήπως έχει τίποτα... περίεργα γούστα!


Γενικά
Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σου αυξάνονται κι εσύ έχεις την ευκαιρία να «τρέξεις» κάποια θέματα που καθυστερούσαν ή να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, ο Άρης δεν αποκλείεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου, υποστηρίζοντας τις πιο καινούριες και διαταράσσοντας τις παλιές.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες κι αν είσαι μόνος ή μόνη μπορεί... επιτέλους να βρεις αυτό που ζητάς. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση τότε αναμένεται να προκύψουν εντάσεις, ζήλειες ή πιεστικές διεκδικήσεις.


Γενικά
Ο Άρης σου φέρνει περισσότερη δουλειά, οι προθεσμίες πιέζουν κι ίσως χρειαστεί να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου ώστε να τα προλάβεις όλα. Ωστόσο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που θα είναι μεν περαστικό αλλά με έντονα συμπτώματα. Ακόμη έχε τον νου σου για ενδεχόμενες προσβολές στα φυτά σου ή σε ένα οικιακό ζώο.

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά και μπορεί να σου προσφέρει την ηρεμία που αναζητάς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να ξαναζήσεις... αξέχαστες στιγμές του παρελθόντος!



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *