Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Νέες ειδικότητες χειμερινού εξαμήνου 2015 στο ΙΕΚ Αριδαίας

Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ προτείνει για το Χειμερινό Εξάμηνο 2015Β΄ τις παρακάτω ειδικότητες με την προσδοκία να εγκριθούν από τη ΓΓΔΒΜ και να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον τουλάχιστον 15 εγγεγραμμένων σπουδαστών ώστε να λειτουργήσουν από 1η Οκτωβρίου 2015. 


1.Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)

2.Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας

3.Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής - Υπηρεσία ορόφων - Εμπορευματογνωσία) (Ξενοδοχοϋπάλληλος)

4.Στέλεχος Θρησκευτικού Τουρισμού & Προσκηνυματικών Περιηγήσεων

5.Βοηθός Εργοθεραπείας

6.Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

7.Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ

8.Στέλεχος Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας

9.Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου

10.Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας

11.Στέλεχος Θαλασσοθεραπείας /Λουτροθεραπείας – Spa

12.Τεχνικός Κομμωτικής τέχνης

13.Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας (Στελέχη Αγροτικών Συνεταιρισμών)

14.Τεχνικός Αγροτουρισμού



Απαραίτητεςδιευκρινίσεις:

Σας υπενθυμίζουμε ότι η φοίτηση στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης παρέχεται πλέον ΔΩΡΕΑΝ και αποτελεί ισχυρό κίνητρο για όσες και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια από τις πολύ ελκυστικές ειδικότητες κατά τα 2 επόμενα χρόνια φοίτησής τους.

Όσες και όσοι απόφοιτοι οποιουδήποτε τύπου Λυκείου, ενδιαφέρονται να προ-εγγράφονται στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του ΙΕΚ ηλεκτρονικά στο email : giekarid@sch.gr και να προ-εγγράφονται (καταγραφή ενδιαφέροντος) με τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (1. Ονοματεπώνυμο 2. Ειδικότητα που επιθυμείτε 3. Κινητό Τηλέφωνο).

Οι τελικές αιτήσεις σε κάθε περίπτωση θα υποβληθούν μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ όπως συνέβη και πέρυσι και οδηγίες θα ανακοινώνονται στο προφίλ μας στο facebook (Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας) αλλά και στον Τύπο με σχετικά Δελτία Τύπου. 




Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 

Γιόρτσος Γεώργιος

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *