Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 26/8 τα Ζώδια!


Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο. Το ευτύχημα είναι ότι παρά τις όποιες αναταράξεις ή παλινδρομήσεις στις υποθέσεις σου, ο Δίας θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, αρκεί μόνον να αξιοποιήσεις και κάποιες από τις ευκολίες του!

Ερωτικά
Ο Άρης πότε σε ανεβάζει στους «εφτά ουρανούς» και πότε σε ρίχνει στα πατώματα! Ακόμη όμως κι αν συμβεί το δεύτερο, μην αποθαρρυνθείς, αφού τέτοια ευκαιρία να ζήσεις στο έπακρο τα συναισθήματά σου δεν θα ξαναβρείς εύκολα!


Γενικά
Ο Δίας σε βοηθά να ανακαλύψεις και να βιώσεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, ώστε να πάρεις δύναμη για την συνέχεια. Μην απορείς λοιπόν γιατί κάποια πράγματα που μέχρι πριν από λίγο καιρό φαίνονταν απλησίαστα, τώρα σου προσφέρονται «στο πιάτο». Φρόντισε μόνον να ζήσεις το σήμερα με όλα τα πλεονεκτήματά του αλλά και να αναδείξεις τις πιο δημιουργικές σου πλευρές.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πρόβλημα σου δεν θα είναι η έλλειψη προσφορών, κάθε άλλο μάλιστα. Καλείσαι όμως να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή, μένοντας κυρίως σε αυτό που προστάζει η καρδιά σου και όχι η... τσέπη ή τα συμφέροντα σου!


Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε μια «αρρυθμία» στα οικονομικά σου και να σε προβληματίσει για την πορεία τους, ακόμη όμως κι αν «στριμωχτείς» προσωρινά, μπορείς να αναζητήσεις βοήθεια και υποστήριξη από ένα οικείο πρόσωπο. Γενικότερα ο Δίας ευνοεί το κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένειά σου αλλά και τους σημαντικούς στόχους σου.

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο είχατε στο παρελθόν μια «αμφίσημη» σχέση, λίγο ερωτική, λίγο φιλική, λίγο... απ' όλα δηλαδή κι αν συμβεί αυτό είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.


Γενικά
Ίσως να νοιώσεις περισσότερο ανασφαλής εξ αιτίας μιας αβεβαιότητας που εισπράττεις από τους άλλους, αυτό όμως θα σε βοηθήσει τελικά να ζητήσεις και να πάρεις κάποιες εγγυήσεις, που θα διασφαλίσουν την θέση σου και σε αυτό μπορεί να παίξει σημαίνοντα ρόλο ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Ακόμη, ο Δίας ευνοεί τα ταξίδια και την έναρξη ενός κύκλου σπουδών.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στις σχέσεις σου κι εσύ σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείς να πάρεις θέση απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που μετά από λίγο μπορεί να αλλάξουν!


Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου, πιέζοντας σε να βρεις τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας στηρίζει τις φιλοδοξίες σου, είτε μέσα από μια δική σου προσπάθεια, είτε από καθαρή τύχη. Αν μάλιστα δεν σπαταλήσεις το πλεονέκτημά σου σε κάτι το εφήμερο, οι προοπτικές σου είναι εξαιρετικά ευοίωνες.

Ερωτικά
Είτε πρόκειται για την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης σου, είτε για μια νέα γνωριμία, η ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια παρένθεση, η οποία όμως θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά για τις πραγματικές ανάγκες σου.


Γενικά
Ο Δίας σε κάνει πιο αισιόδοξο/η και πιο χαλαρό/η, κάτι όμως που μπορεί να έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές συνέπειες. Γιατί αν «ξανοιχτείς» πέραν των ορίων σου, θεωρώντας ότι θα πάρεις την «ρεβάνς» για ό, τι σε κούρασε ή σε βασάνισε μέχρι σήμερα, μπορεί τελικά να βρεθείς σε μια μάλλον δύσκολη θέση, επειδή ακριβώς αγνόησες τα προειδοποιητικά σήματα κινδύνου!

Ερωτικά
Κάθε σου επιθυμία μπορεί να εκπληρωθεί κι αυτό βέβαια είναι μια πολύ καλή αρχή. Η ουσία όμως δεν βρίσκεται απλά στο να περάσεις καλά αλλά στο να απελευθερωθείς από σχήματα και πεποιθήσεις που σε περιόριζαν μέχρι τώρα.



Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση ή απλά να σε κάνει να νοιώθεις πως δεν σε χωρά ο τόπος, τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι γίνεται πολύ κακό για το τίποτα! Παράλληλα, ο Δίας στηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία σου ή ένα πρόγραμμα διατροφής.

Ερωτικά
Το σύμπαν κάνει τα δικά του σχέδια και σε θέλει έτοιμο/η να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που δεν εκφράζει ακριβώς αυτό που έχεις ζητήσει αλλά δεν παύει να έχει ενδιαφέρον. Ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσεις να «παντρέψεις» δύο ακόμη αντίθετα!


Γενικά
Ο Δίας σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που όχι μόνον αξίζει την προσοχή σου αλλά είναι σε θέση να παίξει κι έναν θετικό ρόλο στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σου. Ένα ανάλογο «μπόνους» μπορεί να εισπράξεις και από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω συμβάλλει στο να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις τις ευκαιρίες σου αλλά το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να θορυβηθείς από μια υπερβολική χαλαρότητα του/της συντρόφου σου.


Γενικά
Οι προοπτικές σου είναι λαμπρές και το μόνο που μπορεί να τις «σκιάσει» είναι η επιπολαιότητά σου. Φρόντισε λοιπόν να εκμεταλλευτείς άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ώστε να μην την «πατήσεις» όπως ο λαγός με την χελώνα! Επιπλέον, ο Δίας θα σε φέρει σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που διάκειται θετικά απέναντί σου και μπορεί να υλοποιήσει άμεσα τα αιτήματα σου.

Ερωτικά
Ενός καλού μύρια έπονται και σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την λάμψη σου και στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι τι «βάθος» μπορεί να έχουν οι επιλογές σου. Το πιθανότερο είναι να περάσεις καλά μεν αλλά να βαρεθείς γρήγορα!


Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τις αρετές όσο και τις αδυναμίες σου, φρόντισε λοιπόν να δώσεις την δέουσα προσοχή σε κάθε υπόθεσή σου. Και ίσως το πρώτο που καλείσαι να κάνεις είναι το να επιβάλλεις την τάξη, «συμμαζεύοντας» κάθε υπερβολή και κάθε αμετροέπεια που θα συναντήσεις στο διάβα σου, ώστε να πάρει ο καθένας αυτό που πραγματικά του αξίζει.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν είναι και τόσο ευνοϊκές, αφού την ίδια στιγμή που εσύ βλέπεις τα πράγματα σοβαρά, από την άλλη πλευρά εισπράττεις μια σχετική ελαφρότητα που μάλλον σε απογοητεύει. Μην πιέζεις λοιπόν τις καταστάσεις και απλά περίμενε!


Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει μια μικρή αδιαθεσία, αναγκάζοντας σε να περιορίσεις τις δραστηριότητές σου αλλά τελικά ίσως διαπιστώσεις ότι πολλά πράγματα γίνονται καλύτερα όταν λείπεις! Ειδικά στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι εσύ κοιμάσαι αλλά η τύχη σου δουλεύει και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου.

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη εξακολουθεί να σε «παίζει», παρεμποδίζοντας την εξέλιξη μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα όμως δημιουργούνται οι βάσεις για μια νέα γνωριμία που μπορεί να αποδώσει πολλά στο μέλλον.


Γενικά
Κάτω από τις παρούσες συνθήκες φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σημασία το τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι για σένα, παρά οι όποιες πρωτοβουλίες σου. Τόσο η Σελήνη στον Αιγόκερω, όσο και ο Δίας σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να εξυπηρετήσουν άριστα τα σχέδια σου, χωρίς να κουνήσεις το δακτυλάκι σου! Κι αν κάποιοι/ες αρνηθούν, υπάρχουν οι επόμενοι/ες!

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι σημαντικό που να έχει και προοπτικές επισημοποίησης, ο Δίας δεν θα σου χαλάσει το χατίρι. Να θυμάσαι όμως ότι αυτό που σου εξασφαλίζει δεν είναι τόσο η συναισθηματική αλλά περισσότερο η υλική-κοινωνική σου κάλυψη.



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *