Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Επιστρέφει η Πόπη Φουντουκίδου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα

Φαίνεται πως τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή της πρώην Βουλευτού Πόπης Φουντουκίδου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα στο νομό Πέλλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, της τηλεφώνησε και της ζήτησε να συμμετάσχει στον μεγάλο αγώνα που κάνει η Νέα Δημοκρατία να ανατρέψει τον λαϊκισμό και να συσπειρώσει τον χώρο της, έχοντας ως κεντρικό προσανατολισμό τον μεσαίο χώρο. 

Μάλιστα ο κος Μεϊμαράκης της ζήτησε να διαλέξει αυτή την θέση που θα καταλάβει από την 4 και κάτω και μετά τη συζήτηση φάνηκε να επιλεγεί την 6 τιμητική θέση. 

Η κυρία Φοντουκίδου είναι έμπειρη πολιτικός καθώς διατέλεσε Βουλευτής από το 1993 έως και το 2009 αν και τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρές διαφορές με τον Αντώνη Σαμαρά. Φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία βάζει στέρεες βάσεις έχοντας κοντά της όλα τα στελέχη που είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια με στόχο την ανατροπή.


Πηγή: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *