Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τα ρηχά σπέρματα της αμφιβολίας - Το νέο ποίημα του Ευάγγελου Αθαν. Τσαβδάρη

Ο Ευάγγελος Τσαβδάρης μοιράζεται την τελευταία ποιητική του δημιουργία με τους αναγνώστες του ialmopia..














Τα ρηχά σπέρματα της αμφιβολίας 

Ξέμακρα ακούγονται της βίας οι μουσικές στο απέναντι σοκάκι θα βρεις αυτό που ενώνεται με την μεσοτοιχία της αμφιβολίας.

Τους στίχους ασύμμετρα κι ασύμβατα ψελλίζω

Γυναικείοι ψίθυροι σε ξοδεύουν στον τοίχο μπλέκονται τα ριχοσπέρματα, κεντάς την υπομονή, τις μέρες της σιωπής και της προσπάθειας.



Κι αν τίποτα δεν έπραξα αν κανέναν δεν ξόφλησα κι ακόμη πιότερο το βήμα μου φέρνω ίσα με το δικό σου ίχνος στο πλακόστρωτο μ’ ένα τακούνι τακούνι βδελυρό.

βγήκε ο ήλιος με την χρυσή του φούντα βγαίνει για να μετρά τους αιώνες τα χελιδόνια σου έφεραν τo κλειδί μα δεν ανοίγεις πεισματικά την πόρτα της αποδοχής 




Τσαβδάρης Αθαν. Ευάγγελος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *