Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17 Αυγούστου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00΄ (8.00 μ.μ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης : 


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 

-Ενημέρωση του σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ. Δήμαρχο 


1.Ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλμωπίας και συγκρότηση Επιτροπής Διαχείρισης 

2.Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας και Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλμωπίας 

3.Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄Τριμήνου του Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2015 (αρίθ. 155/2015 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας) 

4.Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 

5.Nομιμοποίηση εκπροσώπου του Δήμου Αλμωπίας για την Τράπεζα της Ελλάδος και νομιμοποίηση χρήστη του ΠΣΗΠΟΔΕ για το έργο με ακρωνύμιο “Bee-conomy” στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα ΙΡΑ «Ελλάδα – π.Γ.Δ.Μ. 2007-2013» 

6.Έγκριση της μελέτης και τρόπος καθορισμού του διαγωνισμού της υπηρεσίας «Υλοποίηση της πράξης Bee-conomy – ΥΠ.3 –Δράσεις υποστήριξης και ανάπτυξης της οικονομίας των προϊόντων μέλισσας» 

7.Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην ΤΚ Προμάχων» 

8.Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτόστρωση στη ΒΙΠΕ Αριδαίας» 

9.Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου «Διαμόρφωση οχετού ομβρίων υδάτων εντός της πόλης της Αριδαίας» 

10.Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση ανοιχτού θεάτρου στην περιοχή Δασάκι Αριδαίας» 

11.Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων (πλατειών, πεζοδρομίων, κλπ) ΔΕ Εξαπλατάνου» 

12.Έγκριση ΑΠΕ του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση των Υποδομών της πλατείας ΤΚ Θεοδωρακίου» 

13.Παράταση χρονοδιαγράμματος της πράξης “ Living history – Living nature “ με ακρωνύμιο “LhiLna” 

14.Παράταση του χρόνου της χρήσης του κτιρίου με την ονομασία «Σπίτι των Ποιητών-Κέντρο Βαλκανικών Πνευστών», που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Εξαπλατάνου στην εταιρεία : «ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ Α.Ε. Ε.Κ.ΧΑ ΑΕ.» βάσει της αρίθ. 214/2014 Α.Δ.Σ 

15.Εξέταση αιτήματος του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτειας, σχετικά με την παραχώρηση χρήσης κτιρίου πρώην Παιδικού Σταθμού Φιλώτειας 

16.Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της προμήθειας γεωργικού ελκυστήρα και πλευρικού αρθρωτού καταστροφέα 

17.Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, της Μαθητικής Εστίας, του ΚΕΚΠΑ και ΔΗΚΕΑ 

18.Ίδρυση Λαϊκής Αγοράς στην Τ.Κ. Ξιφιανής (αρίθ. 41/2015 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) 

19.Ίδρυση Λαϊκής Αγοράς στην Τ.Κ. Φιλώτειας (αρίθ. 37/2015 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) 

20.Λήψη απόφασης για την παράταση κατάθεσης δικαιολογητικών ανανέωσης των αδειών, των επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών 

21.Τροποποίηση της με αρίθ. 18/2014 Α.Δ.Σ. περί « καθορισμού κατάλληλων χώρων για την οργανωμένη εγκατάσταση πλανοδίων» 

22.Τροποποίηση της αρίθ. 110/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την εφαρμογή ενιαίας χρέωσης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους στους προσερχόμενους δημότες και μη δημότες στους χώρους των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Αλμωπίας πωλητές (επαγγελματίες – παραγωγούς ) 

23.Παράταση της ισχύς των 236/2011 και 89/2014 Αποφάσεων Δ.Σ. για την εκμίσθωση εκμετάλλευσης των 9α και 9β δημοτικών συστάδων του δημοτικού δάσους Προμάχων 

24.Υποβολή πινάκων εγγραφών προς εκκαθάριση αρχείου της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας 

25.Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής καλλιεργήσιμης γης – αγροτεμαχίων Τοπικής Κοινότητας Σαρακηνών (πρώην σχολική περιουσία ) του Δήμου Αλμωπίας. Κήρυξη άγονου του διαγωνισμού και εκ νέου καθορισμός των όρων δημοπράτησης. 

26.Εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή συμβολαίου που θα αφορά στην προσκύρωση οικοπέδου.



ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *