Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Μήνυμα του Δημάρχου Αλμωπίας για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των μαθητών σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος ανάρτησε το ακόλουθο μήνυμα, μέσω του λογαριασμού του στο facebook.


''Συγχαίρω θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές που έδωσαν τη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων και κατάφεραν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση των στόχων τους. Εύχομαι ολόψυχα να προχωρήσουν δυναμικά στη νέα σελίδα που ανοίγεται στη ζωή τους. 

Ως εκπαιδευτικός είχα την ευκαιρία για πολλά χρόνια να έρχομαι αντιμέτωπος με τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων. Έτσι, γνωρίζω πολύ καλά ότι η νέα γενιά δεν σταματά ποτέ να ονειρεύεται και να κάνει σχέδια, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που διακατέχει την Πατρίδα μας τα τελευταία κυρίως χρόνια. 

Καλή πορεία σε όλα τα παιδιά μας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι δεσμευτικό για τη συνέχεια. Η ζωή ανοίγεται μπροστά σας!''

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *