Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

''Μαϊμού'' υπάλληλος Δ.Ε.Η. εξαπατούσε ηλικωμένους στην Πέλλα

Για κλοπή και απάτη σε βάρος ηλικιωμένου συνελήφθη ένας 45χρονος στην Πέλλα, ο οποίος υποδυόμενος υπάλληλο ΔΕΗ, απέσπασε 560 ευρώ από το θύμα του με τη δικαιολογία της δήθεν βλάβης στο ηλεκτρικό κύκλωμα και υποτιθέμενου κινδύνου πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας, ο δράστης εισέβαλε την Τετάρτη το μεσημέρι στο σπίτι ενός 83χρονου, έπεισε τον ηλικιωμένο για τα ηλεκτρολογικά “προβλήματα” του σπιτιού , αφαίρεσε 560 ευρώ, άλλα 200 δολάρια Αυστραλίας και προσωπικά αντικείμενα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το όχημά του. Άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, μετά από ανάλυση του τρόπου δράσης και μεθοδικής έρευνας έφτασαν στα ίχνη του και προχώρησαν στην σύλληψή του.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο ελληνικής καταγωγής άνδρας έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για τα ίδια αδικήματα χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς μέθοδο απάτης. Οι έρευνες, όμως, δεν σταματούν εδώ για την αστυνομία, καθώς εξετάζουν τυχόν συμμετοχή του σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. 

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία κλοπής και απάτης και θα οδηγηθεί στον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.


Ρεπορτάζ: Κυριάκος Σαμαρτζίδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *